Sumbu yang basah


Pertemuan antara Liverpool dengan Arsenal minggu lepas adalah antara sejarah hitam yg tersimpan dalam almari Arsenal walaupun piala yg sangat sangat dinantikan..

Aku antara saksi utama kejadian didepan tv tersangat la hampa dengan beberapa pemain Arsenal yg seakan akan terlupa baca doa ketika masuk kepadang ditambah lagi dengan pemain Liverpool yg seolah olah dirasuk syaitan mega ke 8..

Kalau dikira aspek2 yg sukar nak dielakkan kelebihan Liverpool yg bermain ditempat sendiri ditambah pula dengan taktikal ala ala Raja Gobal sehinggakan The Gunners di "gang bang" dengan mudah dalam masa 20 minit di awal permainan..

4 gol mudah yg boleh dikira pengubat rindu bg fans Liverpool yg tak abis2 dengan sejarah gemilang dorang buatkan aku rasa mcm taknak pergi kerja.. Hakikatnya sampai ke hari ni peminat2 Liverpool ni tak abis nak nyatakan kehebatan pasukan dorang bagaikan baru mendapat kuasa ultra dari Ayah pin yg bertapa di langit ke 9..

Rata2 peminat Liverpool ni mcm zombie yg kelaparan otak keluar dari gua pertapaan setelah sekian lama mengamalkan ilmu sejarah dan hikmat memakan otak tahap ke 10..Aku sabar je dan buatkan mereka bertenang dan katakan baru 5-1 bukan 6-3 mcm kenangan pahit payau masam masin dorang dulu..

Buat masa ni player yg bagi aku mcm menguji kesabaran majin buu dalam perut aku ni iaitu özil..Mahal oi beli bukan murah tp yg membuatkan aku geram bila asal lawan big team dia jd mcm tikus putih bahan ujian makmal..terkontang kanting macam minta dimaki..

Tapi mcm biasalah ayat yg akan dikeluarkan peminat tegar yg bukan ketegaq mcm aku "takpe sabar baru semusim" dia perlukan masa utk sampai ke tahap terbaik..tapi apa yg aku tengok masa dia dengan Real Madrid pon lebih kurang jer..

Lagi satu pemain Liverpool pon tetiba mcm baru lepas belajar main bola dengan skuad harimau muda B..hebat lain macam ibarat bagai dilepaskan anjing yg terluka..dan kesedihan di gang bang Liverpool ditambah pula game yg berseri2 dengan ManU..

Alhamdulillah seri kalau kalah mau peminat Arsenal dah siap sedia korek gua untuk dihuni bg mengamalkan hikmat meriam jerangkung tahap ke 10..Paham2 je la minggu ni game bertemu Liverpool lagi dalam saingan FA Cup pula..

Dan semoga kelebihan bermain ditempat sendiri membuatkan hikmat meriam jerangkung tahap ke 8 mampu diaktifkan dengan bacaan doa oleh özil ditengah padang pada hari kejadian..Pasal Giroud aku tak boleh nak komen lebih..Pasal aku macam dah tak bole beza antara unta dengan Giroud..

P/s : Semoga sumbu meriam tak basah lagi hujung minggu ni

Comments

  1. Hi, sekadar ingin berkongsi jika anda berminat untuk order cadar Arsenal.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1431680307079709&set=a.1431680210413052.1073741847.1407704039477336&type=3&theater

    Jika tidak keberatan, dan mendapatkan keizinan, bolehlah saya promote di page anda. Terima kasih.

    Feel Free to LIKE my page. TQ.
    https://www.facebook.com/pages/Bed-Sheet-Sets/1407704039477336?fref=photo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. Brader,

    Harap kau boleh buat entri pasal semi-final FA Cup lawan Wigan Sabtu lepas. Aku rasa mcm banyak benda ko bleh elaborate, plus....the ending mmg boleh buat fan Arsenal meletop jantung. 'The Heroic Fabianski' did it again!

    Long Live the Gunners!

    ReplyDelete
  3. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look forward to seeking
    more of your excellent post. Also, I've shared your website in
    my social networks!

    Feel free to surf to my homepage: Kinderwagen online kaufen und viel Geld sparen

    ReplyDelete
  4. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this
    matter to be actually something which I think I would never understand.

    It seems too complicated and very broad for
    me. I'm looking forward for your next post, I'll try to get
    the hang of it!

    Here is my webpage :: Best Way To Lose Body Fat

    ReplyDelete
  5. The goal, therefore, to sex let her know he's not prey.
    However, it doesn't mean that wwe should be ignorant.


    Also visit myy website - web page ()

    ReplyDelete
  6. Bulks of the advertisers are primarily private home owners, letting managers and property agents.
    So unless any company completes the formalities and discover the necessary certifications they could't
    start their business. If you're still in a loss, you are
    able to contact the customer care team either by email, live chat, or
    phone during standard west coast business hours.

    my weblog; wzdęcia

    ReplyDelete
  7. excellent post, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don't understand
    this. You should continue your writing. I'm sure,
    you have a huge readers' base already!

    my web-site: gildan softstyle

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Let's go Gunner - Ozil