David Beckham Is Fantastic

Pengurus Arsenal, Arsene Wenger telah mengisytiharkan bahawa David Beckham boleh berkhidmat sebagai model peranan yang hebat bagi pemain mudanya semasa latihan dengan kelab.

Beckham telah menyertai The Gunners untuk mengekalkan kecergasan sebagaimana yang difikirkannya langkah kerjaya seterusnya selepas meninggalkan Los Angeles Galaxy pada bulan Disember.

Wenger menegaskan bahawa dia tidak mahu menandatangani Beckham tetapi telah mendedahkan bahawa dia suka pengaruh yang positif mempunyai mempunyai skuad manakala latihan di London Colney.Beliau memberitahu laman web rasmi kelab itu: "Dia hebat, itulah salah satu sebab saya mempunyai dia di sini (Beckham) di awal pagi dan sentiasa melakukan kerja yang baik.

"Pemain muda Inggeris melihat dia dan mengambil nasihat beliau di atas padang. Beliau memberikan nasihat yang positif.

"Dia mempunyai kualiti yang hebat kerana dia telah melakukan dengan usaha maksimum dalam kerjayanya. Kenapa? Kerana dia suka bola sepak. Beliau berada di luar sana sebelum latihan dan selepas latihan beliau masih di padang dan meneruskan latihan secara sendiri . Beliau adalah contoh yang baik untuk dicontohi."


Beckham dijangka  membuat keputusan masa depannya pada minggu depan.

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil