Arsenal expanding gaps 5 point - Mr Asnell


Awal pagi tadi, anak buah AW berkunjung ke Wolve untuk mengutip tiga mata penuh. Perlawanan yang menyaksikan insiden kad merah kepada pemain Wolve di awl permainan minit ke 8, memudahkan tugas Arsenal. Mudah ke?
Penalti jaringan RVP minit ke 9, dan Wallcot minit ke 11.Kemudian perlawanan lebih kepada aksi agresif dari Wolve.Walcott telah diejek di negara sendiri membuatkan aksi beliau kurang menyerlah walaupun beliau nampak tenang. Walcott sering kali gagal membuat hantaran yang tepat.
Penalti terhasil apabila Walcott diasak dari belakang dan terjatuh dalam kotak penalti. Penalti yang tenang dilakukan oleh RVP telah memperdayakan penjaga gawang pihak lawan. Cayalah RVP....!! Selepas Wolve bermain 10 pemain, Arsenal mengasak dengan serangan pantas dan berjaya mendapatkan gol ke 2. Gol berpunca hasil jaringan Walcot yang bermain hantaran one-two bersama RVP. Ejekan terhadap Walcott terhenti seketika.

Keputusan kekal 2-0 hingga akhir separuh masa pertama. Babak ke 2 menyaksikan Wolve lebih tenang bermain berbanding aksi pertama tadi. Beberapa gerakan dapat di hasilkan oleh mereka namun tiada penyudah. Tandukan berbahaya Doyle berjaya di halang kemas oleh Szezney..Itulah satu2nya percubaan terbaik Wolve.
Budak Israel , Benayoun menambah derita Wolve dengan gol ke 3 hasil hantaran Song. Selepas dari itu, Arsenal bermain untuk buang masa sahaja sehingga wisel penamat.Dalam aksi lain , MU tewas kepada Wigan 1-0. Cayalah Roberto Martinez. I like. Man City menang 4-0. Come on Mancini...aku taknak MU menang lagi BPL nie...

Sekian dari MR Asnell
( i HATE M.U )

Comments

  1. Arsenal datang ke malaysia!!! http://www.kreviewed.com/2012/04/arsenal-in-malaysia-again-in-june-24.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil