Posts

Showing posts from September 25, 2011

Two Tight Match..

Image
Wah.. Tajuk omputeh, tapi isi Malay Version.. hehe..Ok la.. Macam agak sunyi je kat sini. Jadi kerana ada ruang masa yang cinonet ni, aku cuba posting sedikit info tentang The Gunners. Seperti yang kita tahu, pagi khamis jam 2.45 pagi, Arsenal akan bertemu dengan Olympiakos dalam aksi ke-2 peringkat kumpulan. Setelah seri 1-1 Borussia Dortmund dua mniggu lalu, pastinya Arsenal digesa mencapai 3 mata penuh agar laluan sukar tidak ditempah. Olympiakos bukanlah lawan yang mudah kerana mereka juga memiliki kualiti yang tersendiri.

Menjelang Gameweek 7 untuk EPL, Arsenal akan bertandang ke WHL di mana musuh seteru Arsenal juga dilihat mempamerkan peningkatan sejak kemasukan Money Face, Adebayor. Perlawanan ini akan mungkin mengingatkan kita kembali terhadap insiden di mana Adebayor, ketika itu mewakili Man Shit, dilihat cuba mencederakan RVP, dan akibatnya Adebayor digantung 3 perlawanan.
~ rekod-rekod pertemuan sebelum ini sedikit menggusarkan ~
Jika dilihat, selain Modric, RVD dan Bale, Ade…