Posts

Showing posts from April 10, 2011

Arsenal akan datang Malaysia

Image
Klik untuk tumbesaran

Peluang Masih Terbuka..

Salam dan salam sejahtera kepada rakan-rakan serta die-hard-fans Arsenal. Hampir sebulan tidak meluangkan masa di sini berikutan terlalu kecewa dengan persembahan empat game yang terdahulu di mana Arsenal 0-0 dengan Sunderland, 2-2 dengan West Brom, 0-0 dengan Blackburn, dan akhirnya kembali mengutip 3 mata penuh hasil kemenangan 1-3 ke atas Blackpool.
Perlawanan menentang Blackpool dijangka mudah kerana Blackpool telah dibenam 6-0 ketika di Emirates, namun kali ini sedikit berbeza. Ketika melihat kepada senarai pemain, kelibat Diaby memberi rasa tidak senang duduk. Tetapi, beliau telah memberi sedikit kelegaan apabila mampu bergerak pantas untuk menghasilkan gol pertama. Eboue turut menyumbangkan gol dengan gerakan berani (harap-harap Walcott dapat belajar dengan cara Eboue menghasilkan jarongan, kalau setakat laju tapi malu-malu nak shoot tidak berguna juga).
Taylor-fletcher memberi suprise kepada pemain Arsebal yang ketika itu mula kembali dengan permainan sambil lewa. Mujur kemasuka…

Fab backs