Posts

Showing posts from March 13, 2011

YEah... 5 point dibelakang Man U.... Terima Kasih RVP... Terima Kasih Arshavin.... I Hate You Almunia.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Silly mistake.. Silly mistake.. Silly mistake... Memperlihatkan betapa bebal, bengapnya Almengelamunia untuk kedua-dua gol. Arghh.... confirm malam ni aku tidak dapat tidur dengan nyenyak melihatkan kebodohan Almengelamunia.. What Shame... Ya Allah.... Mengucap panjang aku melihat persembahan si keeper (dah la semalam keciwa dengan Raja Lawak..... Arrgggghhh....)
Separuh masa pertama memperlihatkan kata-kata Evra si katik adalah benar iaitu "Arsenal hanya kelab melahirkan pemain". Masakan tidak, seolah-olah bermain untuk sesi latihan, paling tidak seperti sesi pemilihan untuk MyTeam, Soccer Kids TV3. Weh.. ini saje lah peluang untuk mendapatkan Trofi EPL. Ingat dengan Piala Emirates ketika sesi pemanas badan dulu sudah berbaloi ke...?????
Tersentak dengan gol pertama.... aahhh sudah... si dungu ni buat hal lagi.. tangan tu pendek ke nak tepis bola.. Jika tidak silap, Fabianski lagi pendek tapi agak-agak boleh je dia save bola tu. Tiba-tiba hujan turun dengan lebat menyebabkan …

The Next Viera Ebecilio not Diaby

Image
Remaja ini telah menandatangani kontrak bersama The Gunners kembali pada bulan Februari, meletakkan pena pada kertas setelah awalnya pindah ke Inggeris dari Feyenoord pada musim panas.

Ebecilio mengakui unsur fizikal daripada permainan di Inggeris ini, namun percaya standard teknikal tinggi yang ditetapkan di Emirates telah membantunya menetap ke dalam kehidupan di Utara London.

"Bola sepak Inggeris lebih fizikal dan sepak bola Belanda yang lebih teknikal tapi Arsenal sangat mirip dengan standard teknikal yang saya digunakan untuk di Feyenoord," katanya kepada laman rasmi Arsenal.

I'm Back...... Jens Lehmann

Image
seringkali bertindak pantas menyelamatkan pintu gol
Our former goalkeeper will back...??? Wow.. Ini berita yang sangat mengejutkan. Jens Lehmann, bekas penjaga gol Arsenal dan Jerman dikhabarkan bakal membuat penampilan bersama Arsenal bagi menyelamatkan krisis penjaga gol. Lehmann merupakan salah seorang penjaga gol yang cemerlang sebelum jersi No 1 bertukar milik kepada Almunia dek kemerosotan prestasi sebelum meninggalkan Arsenal untuk ke kelab Stuttgart. Lehmann kini telah mengumumkan persaraan sejak 9 bulan yang lalu.
Bye.. Bye.. Lambaian terakhir sebelum meinggalkan Arsenal
Namun begitu, Lehmann begitu teruja dan gembira sekiranya Arsene Wenger sedia memanggil beliau untuk menyelesaikan masalah di posisi penjaga gol. Adakah ini membuktikan Wenger tidak lagi yakin dengan kemampuan Almunia. Ketika Lehmann mengalami kemerosotan prestasi, Almunia muncul sebagai pengganti dan telah menunjukkan persembahan yang amat memberangsangkan sehingga Lehmann hanya berada di bangku simpanan.
Namun …