07 July 2011

Salam Sumer..

Dah lame aku tak post ape-ape kat blog ni... Maaf yer tuan blog.. hehe..
Ok la, sejak habis musin 2010/2011, aku dah makin meluat dengan spekulasi-spekulasi yang melanda beberapa pemain Arsenal. "Fab mahu balik kampung", "Nasri mahu gaji mahal", "Diaby kabo dia pakai baju Spurs kat rumah", "Bendi nak keluar jugak" dan macam-macam lagi. Hari ke hari aku mengiukuti berita di Kosmo!, Utusan, tapi hampeh.. benci arr aku bace news kt paper nih... Aku memantau berita dari blog ke blog, laman web rasmi ESPN, berita Channel 818 semata-mata melihat sebarang kemungkinan yang bakal berlaku.

Alih-alih Gael Clichy yang join Man City dengan jumlah perpindahan 7juta, gaji 90,000 seminggu. Mak aih.. senangnye ko pegi Cilchy.. Jadi tertanya-tanya siapa yang bakal mengisi slot bek kiri. Jika dikatakan si Mael akan diletakkan di situ, alamatnya tiada la sangat overlaping dari sebelah kiri. Mael mane laju nak overlaping. Maka, fikiran tertumpu pada Gibs dan Traore.. mana korang suka..??? Korang pilih sendiri la yer, pastu bagitau kat Uncle Wenger.. hehehe..

Tapi, aku lebih suka jika Baines yang di bawa masuk. Korang kenal Baines kan... kenal kan.. ala.. yang gitu-gitu tu.. hehe.. Tak de la.. Baines, antara pemain yang memiliki kualiti mengambil free kick. Rata-rata pemain Fantasy Football mengambil Baines untuk bahagian pertahanan kan sebab dia ni bleh kate selalu dapat point tinggi.. Tapi terserah pada Wenger la macam mane..

Pasal Fabregas dan si Nasri.. seminggu dua ni duk kecoh hal diorang je. Aku pula teruja dengan berita Juan Mata dan Ricky Alvarez bakal di bawa masuk. Aku ade tengok video Ricky Alvarez, memang best.. baik punya.. jika Fabregas dan Nasri pergi, dana tersebut rasenye dah lebih dari cukup untuk bawa Juan Mata dengan Ricky Alvarez masuk Arsenal. Tapi, baru tadi aku terbaca, Inter confident Ricky Alvarez will join Inter around 10 million. What The Chuck...!!!!!!!!!!!!... sebelum ni president kelab si alvarez cakap perpindahan alvarez ke arsenal akan menjadi kenyataan.. Arrggghhhhh.... ape ni Wenger... Guna la dana tu... kalau simpan orng yang tawar hati nak stay, tak de gune laaa......

Pening dah kepala nih.. dah la tak dapat pegi tengok Malaysia VS Arsenal... Ape pun yang terjadi, aku tetap The Gunners.. Err... latest news.. Gervinho dah lepas medical check-out kan.. cuma belum umu lagi.. esok kot confirm berita tu.. bendi, chamakh, vela mane mau taruk nanti.. adakah Wenger nak kembali guna formasi 4-4-2..??? same-same la kita tunggu sampai tertutupnya transfer windows nanti... salam sumer... bubye

**tak dapat nak hias artikel ngan gambo.. line tenet ni slow motion.. hee~~~

No comments:

Post a Comment

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan