26 March 2011

Di hati Arsenal, di fikiran United

Siapa lagi pemain Lagenda terbesar Arsenal kalau bukan Tony Adams. Pemain pertanahan untuk skuad the Gunners ini bermain selama 2 dekad dan memenangi 4 gelaran untuk Division Pertama/Liga Perdana sepanjang khidmatnya di kelab itu. Di sini Adam bercerita tentang permainan di bawah bimbingan Arsene Wenger, kemasukkan kembali Jens Lehmann ke kelab dan peluang Arsenal memenangi gelaran Liga Perdana pada musim ini...






(Sumber: http://thegunnersmalaysia.blogspot.com/)

4 comments:

  1. ape benda kejadah ni???
    xpaham aku post ni....

    ReplyDelete
  2. nak kata bodoh x bodoh...nak kata buta it, tau plak buka intenet...ape benda org atas ni komen aku lg x paham...

    ReplyDelete
  3. hahah sian ko...nk promote blog sendiri tp sebok masuk blog sini nk link ke blog ko..mcm bangang

    ReplyDelete
  4. Alahai, aku pulak terkena. takpa bro, korang dua jgn debat lg. aku juz sharing apa yg aku post dr blog aku then msukkan kat sini sbg tambahan jer. utk maklumat lanjut keseluruhan artikel, aku link kat blog aku, sekadar memberi info kpd peminat2 Arsenal yg lain akan kewujudan blog alternatif. aku pun ada baca kat chat, ada yg x gemar. xpe, lepas ni kita buat lain ye.

    PS:
    Mr 1st Anonymous, aku link keseluruhan artikel tu kat blog lain. Mgkin ia membantu.
    Mr 2nd Anonymous, kita sama2 Gunners fan. Write nicely ya.
    Mr 3rd Anonymous, I'm so sorry.

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan