Posts

Showing posts from May 30, 2010

Arsenal Tutup Pintu Keluar Untuk Fabregas

Image
Arsenal menolak tawaran Barcelona untuk mendapatkan Cesc Fabregas.Ianya sama sekali tidak akan membuka ruang lagi kepada Barcelona untuk melakukan perbincangan perpindahan Kapten "The Gunners" ini.

Setelah dipanaskan oleh media mengenai transfer Fabregas ke Barca, tim Catalan itu dengan rasminya mengajukan lamaran kepada Arsenal pada hari Selasa (1/6/2010). Tidak dijelaskan berapa harga yang ditawarkan "Blaugrana" untuk playmaker 23 tahun itu.
Arsenal terus memberi reaksi terhadap lamaran dari Camp Nou itu. Melalui pernyataan rasmi di laman web, "Meriam London" menegaskan bahwa Fabregas bukan untuk dijual "NOKTAH".


"Kapten Arsenal tersebut masih dalam kontrak bersama kelab sehingga musim panas 2015. "Dia pemain arsenal yang cukup bernilai dan sebahagian dari rancangan masa depan Arsenal."

"Petang semalam kami menerima sebuah tawaran yang cukup bernilai dari Barcelona untuk Cesc dan sebagai respons, kami secara tegas…

Baju AMG Forumers..

Image
Kepada sesiapa yg berminat untuk mendapatkan baju ni boleh datang ke Forum AMG arsenalfc.com.my untuk pertanyaan lanjut tentang pembayaran baju ini dan sebagainya..masih ade kekosongan untuk anda penuhi untuk merealisasikan projek ini dibawah nama AMG forumers...dan kepada yg berminat boleh la melawat di forum AMG ini dan menjadi sebahagian dari kami berkongsi suka duka seorang Gooners..dan kepada bro Afham pembayaran sudah boleh dibuat untuk baju ni... kepada yg berminat boleh menjadi sebahagian dari keluarga AMG forumers didalam Forum kami... cadangan dan pendapat anda amat kami alu-alukan..

Bila Fab nak blah!!

Image
Bosan asyik2 dengar cite fabregas jer.. naik muak da baca news-news die nak blah ke barca. tapi lom setel2 gak. fabrgas suhah hilang sifat ke'loyal'an terhadap pasukan dan wajar diberi laluan karpet hijau untuk memudahkan urusan kami untuk penyokong arsenal terus membenci anda. :p

berasa kagum muncul apabila ramsey menyatakan harapan yang tinggi sekiranya beliau kembali ke pangkuan arsene wenger dan mengharapkan prestasi beliau atas terus meningkat. saya percaya ramsey mampu menjadi star arsenal pada suatu ketika nanti sekiranya semangat seperti ini kekal berpanjangan.