Mannone sad in Gunner life

Penjaga Arsenal Vito Mannone telah menunjukkan reaksi kecewa apabila tidak diberi perhatian untuk mendapatkan tempat di barisan utama. Itali U-21 antarabangsa mengakui bahawa dia ingin meninggalkan Arsenal secara pinjaman selepas gagal untuk mendapatkan tempat utama di barisan Arsenal.

Mannone, 22, berkata: "Saya tidak mendapatkan waktu bermain secara tetap di Arsenal saya akan mempertimbangkan perjanjian pinjaman selama enam bulan hanya untuk bermain. "Tahun lalu saya bermain sembilan permainan dan kesemuanya menang.

"Mereka membawa Almunia kembali dan kemudian FabiaƄski bermula pada perlawanan di Chelsea akhir minggu yang lalu. "Saya kesal ketika saya tidak bermain, saya tidak kisah sekiranya mereka melakukannya dengan baik. Saya mengakui Arsenal masih mahukan khidmat saya dan saya telah menandatangani kontrak masa panjang.

Saya berasa selesa di London dan Premier League.


Comments

  1. MANONNE BOLEH DIKIRA KEEPER TERBAIK KLU NAK DBANDINGKAN DGN NO 1 DAN 2....DISINI MENUNJUKKAN WENGER SUDAH DI TAHAP NYANYUK....DIA KIRA NAK UNTUNG KELAB JE....PEMAIN DIABAIKAN DAN KEDEKUT NAK BELI PEMAIN.....BILA 2 3 ORANG CEDERA....BARU PADAN MUKA WENGER KALAH DAN DRAW SAHAJA....NAK MENANG JAUH SEKALI....DGN KELAB CAP AYAM PUN BELUM TENTU BOLEH MENANG INIKAN CHELSEA....SILAP HB DGN MANU PUN KALAH....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil