Lets Enjoy It

Selamat hari raya sumer Gooner..sory wa kenyang makan ketupat smpai tak sempat nak update news Arsenal. Nie wa nak kasi angpow sket kat sumer Gooners. So wa kasi picture yang menarik sepanjang game CL Arsenal v Braga. Go Gunners Go!!

Hadoi la kena cantas lagi..Chamakh mlm tuh men mmg outstading,superb..aku minat tui ngan larian dia,lagi2 dia nie pndai potong time corner..Chamakh mmg the New Henry.

Cesc membuka lebaran game malam tuh ngan penalti yang cantek..tgk muka cesc sbelum penalti mcm nak makan ketupat ja..

Nie sorang lagi, mamat Russia yang tahun nie tak dapat balik beraya skali ngan family..terjelir lidah dia minta wenger lepaskan gak..tp pa kan daya..kena main gak..makin mantop la Arshavin nie..tp perlu konsisten tuh sepanjang musim.

Cesc mmg superb malam tuh..gol kedua pas Arshavin cross bola kat dia..pastu celebrate mcm org tak bersalah..tersengeh mcm kerang busuk..haha..tp aku tau hati dia setia pada Arsenal..Our Best Captain!

Super Chamakh..aku ingat tak reti dh buh gol pakai kaki..last2 dia tunjuk tanji kaki dia gak..amek ko Braga..sepakan padu maut Chamakh membunuh terus semangat Braga..Bravo la Chamakh..

Supersub Arsenal yang terbaik..masuk ja buh gol...klu buh sebijik ok lagi..nie dua biji..nak cakap pa lagi..mamat Potato Chip nie mmg bagus lah..aku rasa baik Wenger pakai dia sebagai Supersub dh la..agak buntu gol ja bawa masuk mmat nie..kompom tak risau dh..hehe


Comments

  1. Lawak2.. bro nick pun patut kena tukau tu.. seputra_reyes --> seputra_chamakh. baru terbaek

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil