Arsenal signed kid Toll Fletcher

Toll Fletcher menandatangani kontrak dengan Arsenal walaupun menderitapenyakit lumpuh osteomyelitis melumpuhkan pada usia 17 bulan. Pada masa sekarang beliau sering kali diberi pujian bahawa beliau adalah The Next Beckham. Selepas menjalani pemulihan yang luar biasa akhirnya budak ini telah mengubah nasib pada dirinya.

Bakat pemain ini berjaya diintip oleh pengintip pada usia 4 tahun dan beliau telah mengalahkan 40,000 peserta untuk bermain di Arsenal Soccer School. Bekas pemain profesional Mark Angel. Dia berkata: "Aku melihat dia memiliki masa depan yang sangat baik dalam permainan profesional. "Kemahiran dribbling-Nya sangat baik tendangan bebas-Nya mengingatkan saya tentang sebuah Beckham muda.."

Mum Lisa, 34, dari King's Lynn, Norfolk, disebut pemulihan Fletcher "luar biasa". Dia berkata: "Doktor tidak berfikir ia mampu bermain bola atau berjalan."

Dengan bangga ayah Rikki, 28, berkata: "Jurulatih Arsenal mengatakan kepada saya dia pemain terbaik mereka sudah pernah melihat pada usianya."

Welcome to Gooner, Bro Toll Fletcher

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil