25 September 2010

Almunia opened Arsenal's house in Hari Raya

Gambar ini saya ambil dari fb.. inilah realiti keadaan..malas nak berkata banyak2..
Almunia memang loose..Walaupun dapat save penalti..ternyata ia mudah menutup kehebatan apabila melepas dua gol mudah..we want new keeper wenger..please wenger..

3 comments:

  1. Aku kurang paham la. apa 2 gol mudah tu yg ko maksudkan. bukan semua nya salah almunia. ko tak tgok ke game malam tu. betapa kucar kacir nya arsenal overall. tak macam selalu. bola sentiasa tercicir. finishing tarak, midifield tido. defend lagi la. overall bagi aku bukan salah almunia 100% tapi salah penyokong seperti kau yg tak paham apa itu arsenal. kalau ko mahukan perfection pegi la cari team yg tak penah kalah. aku sngat enjoy kekalahan kerana bagi aku kekalahan akan mmatang kan lagi player. biar diorang tahu team sebesar arsenal pun boleh dikalaahkan oleh team sekecil WBA.

    ReplyDelete
  2. haha..
    memang diakui game malam tu memang teruk..
    at least tk de la..
    gol semudah tu kan..

    ReplyDelete
  3. Macam kenyataan budak2...

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan