Emirates Cup Masih Di Arsenal

Sory kepada Gooners2 sumer, aku sekarang terlalu buzy sampai tak sempat nak update new news kat korang. So hari nie aku just nak santai2 layan picture dengan korang sumer. Selepas Arsenal berjaya mengekalkan piala yang dimenangi tahun lepas, tahun ini Arsenal sekali lagi memenangi Emirates Cup untuk kali ke 3 sepanjang 4 tahun penganjuran. So kat sini aku just nak highlight beberapa picture yang menarik ngan korang. So Enjoy the moment!!

Wenger dengan tai baru beliau..selalunya korang akan tengok Wenger dengan tai Merah kan..so kali nie tukor taste la skali skala kan..hehe

Gol 1st Vela tuh game malam tuh..Walcott Assit...Mmg malam tuh tuk 1st half mmg Arsenal punya game..
Jay Emmanual-Thomas celebrate the gol dengn Vela...Vela buat isyarat tangan pe la tuh..nak McD kot..hehe

Bakal bintang Arsenal dan England..Jakck Wilshere sememangnya star in the making..

Gol 1st Sagna tuk tahun nie..Tuah adjust rambut baru kot..

Sagna yang tak tau nak celebrate gol mcm mana..lari mcm orang tanpa arah..

Gol ke-3 Arsenal malam tuh..Nasri memang layak sebagai pengganti Cesc Fabregas...Nie Walcott lagi Assist..Cayalahh~

Ucapan tahniah kepada pengAssist..

Samaras yang hampa selepas hampeh gagal score penalty..

Jack Wilshere menerima ucapan tahniah dari Chamakh..Wilshere merupakan pemain yang tak penah miss walau satu game pun untuk pre-season kali nie...

Yeaahh!!! Will win the cup...tp harap ini sebagai pemulaan tuk kempen Liga 2010-2011 nanti..More will come!!

Lagi picture julang piala..Almunia nie tamak benor..

So nie je lah pic yang aku ada tuk tatapan sumer..Hope Enjoy..


Comments

  1. Harap2 Vela akan menyinar untuk musim ni.. Aku tak berharap dengan RVP sebab kecederaan dia mungkin membataskan persembahan beliau.. g
    Wilshere boleh menggantikan Fabregas..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil