Pre-Season Training: Gambar Bintang Arsenal Berlatih

Chamakh memulakan sesi latihan.

Gibbs telah pulih dari kecederaan panjang dan dilihat berlatih bersama pemain baru Arsenal, Marouane Chamakh.
Eduardo yang dikatakan bakal berpindah lihat berlatih bersama Lansbury,pemain muda Arsenal.

Sesi latihan bersama Pat Rice, assistant Manager Arsene Wenger. Dilihat Chamakh membuat latihan dengan bersungguh-sungguh.

Latihan kepantasan yang agak berat, Chamakh bergandingan dengan Jay-Emanual Thomas membuat latihan.

Berapa banyak gambar Chamakh da..tapi nampak kesungguhan Chamakh nak buktikan pada peminat untuk musim pertama beliau bersama Arsenal. Go Chamakh!!

Pemain yang pernah bermusuhan di Ligue 1 Perancis kini bergandingan di Arsenal. Dilihat Koscielny berlatih bersama Chamakh.

Chamakh lagi. ^_^

Pertahanan muda Arsenal, Johan Djourou dijangka memulakan musim ini dengan baik dan dilihat berlatih bersungguh-sungguh.

Laurent Koscielny, permata baru Arsenal.

Koscielny membuat larian bola ketika sesi latihan pra musim Arsenal sebelum menentang Barnet FC pada 17 Julain nanti.

Thomas Vermaelen bersama Thomas Rosicky membuat latihan sambil sempat bergurau senda. Vermaelen merupakan pemain pertahanan terbaik EPL musim lepas.

Permata baru Arsenal sedang menunjukan skill tersendiri..Ayuh Arsenal!

Bintang yang dipinggirkan Perancis, Nasri dilihat gembira bersama rakan pasukan memulakan latihan pra musim.
Thomas Rosicky.

Bintang Arsenal, Vermaelen dengan Nasri. Harapan Arsenal musim 2010-2011.
Dilihat Jack Wilshere, Samir Nasri, Rosicky, Conor Henderson dan JET memulakan latihan padang. Wilshere dijangka akan kekal bersama pasukan utama untuk musim ini.

Comments

  1. Mak aii gambar cikmat je, hehe..tp trkilan aku gmbar song xde, mamat tu hensem bai..

    Ramsey belum baik injured lagi ke seputra..ke masih dirawat kat hospital pantai lagi..

    ReplyDelete
  2. hehe..tahu tak pe,masa aku tgk tak pasan lagi..bila upload jeh penuh pic cikmat jeh..adoiyai..Song still bercuti lagi..maklum la sumer plyer World Cup tak dapat cuti ritu..
    Ramsey dh ok dh..cuma tak bleh main lagi..Hospital Pantai dh suh dia balik umah dh pown..hehe

    ReplyDelete
  3. WC berlalu welcome EPL..rindu sgt dgn team arsenal ni..lebih2 lg ada player baru..xcited nk tengok aksi mereka...

    tp dlm byk2 gambar napa tak siarkan gambar almunium...nak gak tengok muka dia skrg ni...tgh sedih ke,gumbira ke,tak keruan ke, berjambang ke lg..tp mudah2an dia kekal la...cian kt dia..manalah tau dia dh berubah dan power semenjak spain menang WC ni...huhu...tp tolonglah jgn beli mark schwarze..tua sgt..kalo buffon tu ok gak dh tentu memang power...tp memang xsbr2 menanti keeper baru...posisi paling xkonsisten tu...

    ReplyDelete
  4. nape la pggl dia cikmat..huhu pggl marwan kan shedap skit..:p
    wa tak sbr le nk tggu epl, arsenal pasti terbaek!!

    ReplyDelete
  5. emanual thomas da naek 1st team ke?sanchez watt biler lagi?

    ReplyDelete
  6. Tuh arhh..Almunia nmpak byg2 ja..hehe
    Harap2 Wenger kekalkan Almunia,aku sokong!

    Cikmat nmpak kemelayuan sket,hehe..tp Marwan bleh dipertingbangkan..

    JET blum lagi,cuma sebagai back up aku rasa dh layak tuk dia..Watt tak da slot tuk dia lagi kot..Lansbury,Barazite,Wilshere,Henderson n Eastmond..sumer men tengah..Watt bleh men Wing,Attacking Mid an Striker..td susah sket la

    ReplyDelete
  7. marwan melayu jugak n nmpk lebey ensem, sesuai dgn orgnye..
    ramsey bile bley main??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil