Latest News: Laurent Koscielny Sah Milik Arsenal!!

Salam semua, 1stly aku nak umumkan kembalinya aku ke Arsenal Malaysia selepas hampir 2 bulan tak berkarya dan kepada blogger2 baru kat sini salam perkenalan. Ok aku tak mau lagi buang masa. Ini ada satu berita best dari London dimana Wenger telah mengotakkan janji beliau untuk membawa masuk pemain sebelum habis World Cup 2010.

Wenger akhirnya telah berjaya membawa masuk Laurent Koscielny iaitu pemain pertahan tengah berumur 24 tahun yang beraksi bersama FC Lorient yang berpengkalan di Perancis dengan nilai perpindahan yang dirahsiakan tetapi aku diberitahu nilai perpindahan sebanyak £8.5 juta dengan kontrak selama 4 tahun. Sedikit tentang Koscielny,beliau dilahirkan di Perancis tetapi atas sebab latar belakang keluarga yang berasal dari Poland beliau memilih untuk berasksi bersama Poland dalam peringkat antarabangsa. Pada peringkat kelab, beliau telah beraksi bersama En Avant Guingamp pada permulaan karier beliau, seterusnya beliau ke Tour sebelum berpindah ke FC Lorient pada 2009 dan menjaringakn 3 gol sepanjang kempen 2009/2010.

Jadi dengan kemasukan Koscielny yang akan memakai baju bernombor 6, aku merasakan yang beliau merupakan calon tepat untuk mengantikan William Gallas yang dilihat akan meninggalkan Arsenal pada musim panas nie nanti. Tetapi aku mengharapakan juga yang Wenger akan membawa masuk sekurang-kurangnya seorang lagi pertahanan bagi menguatkan lagi cabaran Arsenal pada musim 2010-2011 nanti. So sama-sama kita nantikan skuad Arsenal yang akan memulakan sesi pemanas badan pada 17 Julai nanti menetang Barnet FC. Aku memang tak sabar dah nie nak tunggu musim baru.

So aku rasa cukup dulu setakat nie, dah lama tinggal blog aku rasa teruja plak nak menulis. So aku harap musim baru nanti Arsenal akan beroleh sesuatu yang boleh dibanggakan. So to All my Gooners at Arsenal Malaysia, Proud to be a Gooners!!!!!!! Go Arsenal Go!!

Comments

  1. bagus..tackle mamat ni bleh tahan, tackle bersih, suci, murni.. bleh la gantikan gallas n support mael.. pglaman baru utknya di EPL, dpt jd cam mael ok la.. tahniah pak wenger..hrp bleh beli DMF sorg lg.. atleast bleh gak gantikan alex song time mamat ni blk kg..

    ReplyDelete
  2. oit awegooner..lama tak dengor citer..hehe...
    tuh la..aku pun harap mamat nie cepat dan pantas adapt game EPL..Aku rasa DMF dh kukuh,sbb kita ada Eastmond..bakat muda yang bagus yg bleh ganti tempat Song..

    ReplyDelete
  3. ahaa ko pun pe kurangnya bai..hehe..biasa la EPL tgh rehat skg ni..aku masuk gak baca2 apa yg update..time2 mcni aku mmg nanti2kan transfer news..mana tau ada berita yg sedap mata memandang ke..

    DMF maksud aku DMF yg dh ada pgalaman cam Gokhan Inler..Eastmond mmg x dpt dinafikan lah cuma dia masih perlukan masa..skrg ni utk dia men sub ok..

    ReplyDelete
  4. aku pun tak sabar melihat pemain baru musin ni 2010-2011.terutamanya chamakh.

    ReplyDelete
  5. agak2 sapala keeper yg akan AW bawa masuk dalam team?? Schwarzer, buffon, frey, Hart, @ mengekalkan Almunia? berita ni yg tak sabar2 aku nak dengar ni...

    ReplyDelete
  6. Ooo ye..betul lah idhassan, mmg keeper yg mjadi prmasalahnnya skrg ni..almunia mcm dh x perform dh.. tp ari tu dgr AW mcm melamar Rene Adler, keeper bayer leverkusen tu..syg betul kalu x dh bleh tgk mamat ni wakil Germany kat WC..injured plk.. bagi aku skg ni Rene Adler dan keeper Ajax, M.Stekelenburg sesuai utk the gunners.. apapun kita tunggu dan lihat je lah..

    ReplyDelete
  7. oit awegooner..lama tak dengor citer..hehe...
    tuh la..aku pun harap mamat nie cepat dan pantas adapt game EPL..Aku rasa DMF dh kukuh,sbb kita ada Eastmond..bakat muda yang bagus yg bleh ganti tempat Song..

    ReplyDelete
  8. aku pun tak sabar melihat pemain baru musin ni 2010-2011.terutamanya chamakh.

    ReplyDelete
  9. aku pun tak sabar melihat pemain baru musin ni 2010-2011.terutamanya chamakh.

    ReplyDelete
  10. agak2 sapala keeper yg akan AW bawa masuk dalam team?? Schwarzer, buffon, frey, Hart, @ mengekalkan Almunia? berita ni yg tak sabar2 aku nak dengar ni...

    ReplyDelete
  11. agak2 sapala keeper yg akan AW bawa masuk dalam team?? Schwarzer, buffon, frey, Hart, @ mengekalkan Almunia? berita ni yg tak sabar2 aku nak dengar ni...

    ReplyDelete
  12. this is is very well is this aspx?

    ReplyDelete
  13. Toptan Gömlek deyince hemen her renk ve bedende özel üretim yapmaktayız. Toptan Gömleğin değişmeyen adresi.">

    ReplyDelete
  14. Toptan sünnet kıyafeti mi arıyorsunuz? Perakende satış mı yapıyorsunuz? En uygun sünnet kıyafetini en iyi şekilde nereden alabilirim mi diyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz.

    Thank you..

    ReplyDelete
  15. 3d mimari çizim Çalışmalarımızda istenilen desenleri, damaskları ve ışık sistemlerini sizlere arzu ettiğiniz detaylara kadar sunarak gerçek bir sunum imkanı sağlamaktayız.
    İşinde profesyonellerin adresiyiz.

    ReplyDelete
  16. 2012- 2013 Yılı Şort imalatımız tamamlanmıştır.
    1. Kalite plaj ve deniz şortu satışımız mevcuttur.Sipariş elimize ulaştığında en geç 3 iş günü içersinde ürünlerinizi gönderiyoruz.Hemen her renk ve modelimiz mevcuttur.

    ReplyDelete
  17. Gerek toplu sünnet şölenleri gerekse perakende satış yapan firmalara yıllardır en kaliteli ürünü en iyi fiyata sunma çabasında olan firmamız gerek yurt içinde gerekse yurt dışında büyük işbirlikleri kurmuştur.

    ReplyDelete
  18. Perakende Satış Yapan Kuruluşlar;

    Bebek montlarımız dışı su tutmaz kumaş içi komple polar olarak üretilmiştir. Diz boy olarak üretilen montlarımız bebeklerimizin üşümemesi için dizayn edilmiştir.

    ReplyDelete
  19. Çocuk montu üretimi alanında on yıllardır hizmet veren firmamız her geçen gün daha yeni model ve renklerle adından daha çok söz ettirmeye devam ediyor.

    ReplyDelete
  20. Firmamız yardım kuruluşları başta olmak üzere;

    Çocuk Montu, çocuk kabanı, promosyon mont, ucuz kaban, polar mont, polar yelek ve her türlü mont üretimini yapmaktadır.

    ReplyDelete
  21. 2012 Sezonu Ucuz Şort Üretimimiz tamamlanarak satışa sunulmuştur.
    Genel itibari ile 4 model ucuz şort üretimi yaptık.
    Bunların her birinin yaklaşık olarak 10 farkı rengi mevcuttur..

    ReplyDelete
  22. Çocuk montu alanında 25 yıldır hizmet veren firmamız en kaliteli işçiliği en uygun fiyata sunma politikasını ilke edinmiştir.

    ReplyDelete
  23. Bot alanında 25 yıldır hizmet veren firmamız en kaliteli işçiliği en uygun fiyata sunma politikasını ilke edinmiştir.

    ReplyDelete
  24. We are a group of volunteers and starting a brand new scheme in
    our community. Your web site provided us with helpful
    info to work on. You've performed an impressive job and our whole community will be thankful to you.
    Feel free to surf my blog : arsenal transfer news january 2013

    ReplyDelete
  25. Sitemizde hemen her türlü toptan mont satışı yapılmaktadır Firmamız toptan mont,
    toptan çocuk montu, yardım amaçlı promosyon mont, ithal mont ve siparişe
    göre her türlü mont grubunun imalatını ve toptan satışını yapmaktadır.

    ReplyDelete
  26. Sitemizde hemen her türlü toptan mont satışı yapılmaktadır Firmamız toptan mont,
    toptan çocuk montu, yardım amaçlı promosyon mont, ithal mont ve siparişe
    göre her türlü mont grubunun imalatını ve toptan satışını yapmaktadır.

    ReplyDelete
  27. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found
    that it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!
    My web site :: pizza games math

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil