Fabregas forced to wear Barcelona Fc New Jersey

Comments

  1. aku pun dah naik nyampah .. kasi keluau je la..

    ReplyDelete
  2. cesc nak kua ke x nak bkn soalnya skg..yg tenuk 3 ekor tu asal poyo sgt..mmg cii ar..! kesal giler aku..amek je fabregas tu dh korang kemaruk sgt, mcm org dh gile talak je dah..arsenal x miskin dan x mati tanpanya.. amek semua player2 star yg bagus yg hebat yg 24 jam bleh buat gol, semua piala korang rembat je x de hal lah..amek semua sumbat dlm mulut rosell.. kesal lah, aku x prnah kua kata2 mcni..ni je lah kata2 yg plg baik utk aku ucapkan utk team terbaik la liga, terbaik eropah, terbaik dunia, bulan bintang, planet2,terbaik lah kat alam semesta ni senang cerita..

    ReplyDelete
  3. korang cuma bwahan yg xde kuasa,tp yg atas tu xnk lepaskn fab...mmg korang ketandusan player.kehkehkeh...cian

    ReplyDelete
  4. bagi aku feb4 tak bersalah tp barcelona...Dorang yg gila talak sgt kt feb4..dulu biarkan dia pergi arsenal begitu shj..skrg bila dh power sibuk2 nak rampas..tp jika feb4 nak pergi juga silakan..xde masalah utk AW cari pengganti..skali petik je 10 player yg bagus2 datang(yg murah)...tp dia kena ingat jgn sampai dia dipinggirkan udah le...masa tu dh xde maknenye nk kembali pd arsenal...kami pun dh naik menyampah dh tgk muka dier..

    ReplyDelete
  5. aku mmg dah lama terguris dgn fab ni sejak dia ckp nk p barca..pastu dak2 barca ni lak kuat menyakat si fab..dh la tak hormat kelab lain..kalo sekali dua je diaorg cakap psl fab nk pg sana takpe..ni time WC pon tak hbs2 ckp fab skrg rasa cam kat barca la and on and on..cam l*h*n*t jer..
    blah je la..aku pon tak heran der..elok la rvp jd kapten balik..sbb tu la aku pilih oranje ms WC..sbb sakit ati dowh dgn fab n geng2 dia tu..dasar tak hormat org..

    ReplyDelete
  6. apalah.. pakai jersi barcelona pun nak kecoh.... indra putra mahyudin pakai jersi ARSENAL pun xkecoh... aku pakai jersi pasukan ORANJE pun xkecoh.. xdepun van marjiwk call aku nak main utk BELANDA..

    takdepun wenger call indra main utk arsenal... bagi aku, itu sukati fabregas. kalo dier nak pakai jersi PERAK utk xkisah... heheh

    Fabregas masih milik ARSENAL... don't be khuatir

    ReplyDelete
  7. haha..ok ar tu..klu sume fan tak emo cam ko kureng ensem la blog gunner ni beb..

    ReplyDelete
  8. idhassan xkn xtau yg a.wenger mmg suka curi player...liga sepanyol mmg xleh sign bwh umur....brape ramai lagi dia nk curi???

    ReplyDelete
  9. bukan curi player..tapi cungkil bakatlah bro..ayat tu biar btol...masa kecik2 xnak train btol2 ek....bila AW ambil untuk tunjuk ajar didik sampai pandai, terror dan jd star baru la cakap macam2?? ade ke patut??

    ReplyDelete
  10. masalahnya mmg barca da sorok dia supaya kelab lain xriki,sbb barca xleh nk sign mengikut undang2..tp biasalah,arsenal kan boss dia yahudi..yahudi mmg pandai

    ReplyDelete
  11. pergh dah la anony..ckp cam hape...

    ReplyDelete
  12. korang yg mcm hape...hilang fab nti,ntah2 xleh gi champion league

    ReplyDelete
  13. Alah kalau febregas tak ade pun tak hehan lah.ramai lagi pemain berbakat kat arsenal.Arsenal tetap ke champion league walau pun feb dah hilang.Korang ingat semua pemain arsenal harap kan febregas ke.pakkal pemain mude,kalau mereka dah meningkat dewasa tau lah nanti.silap2 manchester united yang kuat mcm tu pun akan jatuh.

    ReplyDelete
  14. barca curi pemain arsenal lg bnyak.. cth.. van Bronckhorst , Marc Overmars, Emmanuel Petit, silvinho, henry, hleb, semua tu dah jadi star kat arsenal sebelum barca beli.. macam lah barca 2 x yahudi??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil