02 June 2010

Bila Fab nak blah!!

Bosan asyik2 dengar cite fabregas jer.. naik muak da baca news-news die nak blah ke barca. tapi lom setel2 gak. fabrgas suhah hilang sifat ke'loyal'an terhadap pasukan dan wajar diberi laluan karpet hijau untuk memudahkan urusan kami untuk penyokong arsenal terus membenci anda. :p

berasa kagum muncul apabila ramsey menyatakan harapan yang tinggi sekiranya beliau kembali ke pangkuan arsene wenger dan mengharapkan prestasi beliau atas terus meningkat. saya percaya ramsey mampu menjadi star arsenal pada suatu ketika nanti sekiranya semangat seperti ini kekal berpanjangan.

4 comments:

  1. biarlah dia blah aku nak bosan cite dia ni,

    ReplyDelete
  2. http://anb57.blogspot.com/2010/06/arsenal-turn-down-barca-offer-for.html

    http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-turn-down-barca-offer-for-fabregas?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arsenal-news+%28News+Feed%29

    Selamat Membaca

    ReplyDelete
  3. http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=792080&sec=transfers&cc=4716


    Dlm hal ni aku x salahkan fab..pd aku fab dh jujur mgatakan yg dia mmg nk balik spain..tp bkn utk masa skrg.. yg buat hal skrg adlh barca, media2 mereka dan yg sewaktu dgnnya..kalu kita bosan dgn crita ni aku rasa fabregas lg bosan dgn asakan barca ni, x abis2..dh dpt rembat villa pun x cukup2 lg..

    ReplyDelete
  4. barca ni sebenarnya dia dh goyang sejak ura2 maurinho nk pegi real. bila maurinho dh kompem jd manager real, tu yg dia sibuk nk fab. yg terbaru siap pertimbangkan nk beli torres plak. gila ke apa? brape byk striker nk pkai? last2 messi sorg je yg score n dpt nama. pastu jd la mcm ibrahimovic tu.. lg 1 diorg skrg tgh rebut jawatan chairman. tu yg janji mcm2.. nk fab la, torres la, mascherano la. padahal barca hutang bank bole thn. x mcm ars ku syg yg xda hutang.. hehhhee. gua harap sgt wenger akan dpt sign 2 @ 3 player england. bkn sbb gua fan england, tp sbb ars kurang player england la dia slalu kena anak tiri je ngan fa england.. harap2 cole, hart n cahill jd new gunners!!! - otai gunners -

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan