Baju AMG Forumers..



Kepada sesiapa yg berminat untuk mendapatkan baju ni boleh datang ke Forum AMG arsenalfc.com.my untuk pertanyaan lanjut tentang pembayaran baju ini dan sebagainya..masih ade kekosongan untuk anda penuhi untuk merealisasikan projek ini dibawah nama AMG forumers...dan kepada yg berminat boleh la melawat di forum AMG ini dan menjadi sebahagian dari kami berkongsi suka duka seorang Gooners..dan kepada bro Afham pembayaran sudah boleh dibuat untuk baju ni... kepada yg berminat boleh menjadi sebahagian dari keluarga AMG forumers didalam Forum kami... cadangan dan pendapat anda amat kami alu-alukan..

Comments

  1. bapa harga die pas2 cm ner nk join group arsenal fan ni?
    leh besar kn lg fans2 arsenal kt malaysia ni?

    ReplyDelete
  2. jika anda berminat leh masuk ker

    http://arsenalfc.com.my/amg-official-merchandise/amg-official-shirt-planning-t450.html

    and register boleh kenal dengan gooners di malaysia dengan lebih rapat..harga dia leh rujuk ke Forum berkenaan.. tujuannya untuk mengenalkan gooners2 dimalaysia antara satu sama lain dan salah satu iklan untuk memajukan Arsenal malaysia..

    ReplyDelete
  3. wei..aku nak..tp by mel boleh??bg la akaun bank,aku bank in kan...saiz m ok tak?paper kontek aku

    ReplyDelete
  4. boleh saje bro...baju ni mmg jenis kain fit so ikut kemampuan bro camne...better bro masuk kat add. yg aku bagi tuh...dalam tuh semua ade...so bila bro dah jadi ahli lagi senang bro nak tanye pape pasal baju nih..

    ReplyDelete
  5. dah buat dah bro...bro cume bayar baru nama up kat list...
    masuk thread baju k bro afham...

    ReplyDelete
  6. kat sebelah kanan dah pomote tuk shirt kite..

    ReplyDelete
  7. aku nk sehelai bju nih.cmna nk bli?leh gtau step2 dia @ angin_86@rocketmail.com

    ReplyDelete
  8. salam bro.. aku nak tya bj ni ada lg ka?? klu ada aku nak satu

    ReplyDelete
  9. teringin baju ni..still ada lg ke? brape rm? ble kasi step cmne nak dapatkan baju ni..kat email liberal_rshan@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. teringin..tp macam dah terlambat

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil