Cesc Fabregas value is £40M

ARSENAL WANT £40M FOR CESC FABREGAS AND NO WAR OF WORDS.

Comments

  1. tak sesuai...80m P boleh la...

    ReplyDelete
  2. 80m atau diskaun dengan pertukaran mana2 pemain yg berminat dgn arsenal (hleb adalah contoh yg baik). kurang dari itu, fabregas harus sedar dia perlu melupakan hasrat meninggalkan arsenal di masa ini.

    ReplyDelete
  3. fran merida da pegi atheltico..mcm mane ni.arsnal da ilang satu bakat besar

    ReplyDelete
  4. nain tak kisah kalau fab pergi meniggalkan arsenal kerana apa gunanya simpan dia tdk berminat lagi dgn kelab ini, jualkan je le.yang wenger ni bersemangat sangat dlm arsenal news net nak ambil orang tu,org ni.kdg2 naik meluat aku tgknya berita ni.berbelas org khabar angin wenger nak ambil tapi sampai habis tranfers window seorang pun tak ambil.chamakh ckp je free tranfers tapi bayar pintu belakang.jgn wwenger ckp tak serupa bikin mcm orang dah nyanyuk.

    ReplyDelete
  5. I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's a
    very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more
    often. Did you hire out a developer to create your theme?
    Excellent work!
    Look into my weblog - notre dame football news

    ReplyDelete
  6. Hello, i think that i noticed you visited my web site so i came to go back the choose?

    .I'm trying to find things to improve my site!I assume its good enough to make use of a few of your ideas!!
    My site: manchester united transfer news 2012

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil