11 April 2010

Transfer Rumor Arsenal 2010/2011

Setelah menandatangani kontrak Chamakh, Arsenal terus memburu pemain untuk memberi impak yang positif pada musim hapadan. Mungkin Arsene Wenger mengakui Arsenal memerlukan lebih pemain yang berlaku untuk menggantikan pemain-pemain yang sedia ada sekiranya berlaku kecederaan panjang sepertimana berlaku pada musim ini. Kelihatan goyah pada ketika ini adalah penjaga gol, pertahanan tengah, pemain tengah pertahanan, penyerang yang perlu dititik berat oleh Arsene Wenger. Di sini terdapat beberapa senarai pemain yang sering kali diperkatakan di muka surat khabar Inggeris:

Martin Caceres
David Villa
Sebastien Frey

5 comments:

  1. aih..asl mkin kurng posting kat blog nie...

    ReplyDelete
  2. pakat xde bahan smua ni. klu tgk blog Gooners yg len pn lbh kurang sama gk,yg english pn sama..kurang sgt posting especially lps game ngn Barca aritu. maybe tempoh bertenang kot..pasni derby lwn spuds..game wajib menang.

    ReplyDelete
  3. kekadang aku tengok wenger ni berbual je lebih...
    mane satu yang nk beli pun aku x tahu..
    Adoi..Wenger2..
    Sign je Chamak tu....dia bagus ade pengalaman
    nk sign sape lagi asyik pemain mude je...pemain mude lambat berkembang makan masa 4 tahun..INGAT TU
    tengok MU tu beli pemain cam ne?
    Sape lagi nk beli, beli Baleoti lah,Edin Ziko lah,Lous Saha lah..mcm2 je lah..

    ReplyDelete
  4. aku sokong..ye memang betull.beli pemain berpengalaman sikit WENGER>> ADOI WENGER NI.Jgn jadi bodo.Ubah fikiran kamu wenger!!!.Ayuhh..kite bukan bermain liga2 yg bodoh2.
    pemiain mude harus dibimbing pemain berpengalaman..
    biarkan umur pemain 33 tahun ke..35 tahun ke..biarkan!!.
    Tgk seperti pemain MU, gigs tu 37 tahun kenapa boleh main lagi...CUBE TENGOK.BUKAK MINDA.bukan faktor umur yg menentukan segala galanya....

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan