15 April 2010

Mampu atau tidak

Nampak bibit2 kekecewaan muka van persie.

Kekalahan semalam ke atas spurs memberi tanda tanya sama ada Arsenal mampu menyaingi pasukan mu dan juga chelsea di dalam perebutan juara liga. menurut kenyataan van persie di dalam perlawanan pertamanya setelah kecederaan panjang mengakui arsenal tidak mampu bersaing. adakah arsenal telah tewas dari segi mentaliti atau pun arsenal terus berjuang hingga titisan terakhir. menurut beliau lagi. beliau mahukan arsenal berada di tangga sekurang2 nya tempat kedua di dalam liga. mungkin ada kemajuan dapat dilihat oleh pemain arsenal ini.

6 comments:

  1. Entahlah..Bile lah Robin van persie ni nak main???Chamakh tu ,arsenal nak beli kew??Tom cruise pulak???

    ReplyDelete
  2. fikri<<<>>> RvP dh main la smlm..ko tak tgk nie game mlm td,die punya perform bagus giler..Chamakh tuh mcm dh compom la...but kena tggu kata putus wenger gak...

    aku tgk game malam td mmg semangat,walaupun kena sebijik awai tuh aku rasa Arsenal still bleh lagi kejar...skali masuk 2nd half trus kena...mmg almaklumat la..susah dh...pastu RvP masuk...perhhh trus mnyengat disitu..aku punya la xcited...3 peluang keemasan dia smlm,tp gomes cemerlang disitu..so apa boleh buat,hanya bendtner punya gol ja la pengubat rindu...

    so nxt season aku mngharapkan transformasi besar-besaran Arsenal,hope Wenger jangan simpan lagi player lembab...

    Pa jadi kat Arsenal aku tetap die hard fan Arsenal...come on GOONERS!!!

    ReplyDelete
  3. satu jer penyelamat kita...keajaiban...mengharap chelsea dan MU drop point dan pada masa yg sama kita xleh kalah lg...tp itu semua...emmmm

    ReplyDelete
  4. kalu 2nd top tu bleh lg nk berangan, tp kalu juara liga..harharhar mmg harun lah kan..
    sal chamakh tu kalu tgk performer dia dgn bordeaux mmg dh bleh sgt dh,cme bila dia turun nanti sagna n clichy nk kena rajin giler naik utk crossing ball..skrg ni x pasti dia bleh follow ke x cara EPL yg pantas..haa kat EPL mmg xde la ko nk ngeteh kt tgh2 pdg tu smbil mkn kuaci..jd cam arshavin ok ar dtg seminggu dh mcm setahun pgalaman kat EPL..jgn jd cam shevchenko, dkt milan dulu gerun giler member jap agi dtg chelsea...huh..kesian bai..

    ReplyDelete
  5. GO GO GO GO GO GO ARSNALLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan