06 April 2010

Kalah bermaruah

Sungguhpun arsenal tewas pada perlawanan menentang barca di nou camp. saya pasti ramai peminat arsenal kecewa dengan kekalahan ini. biarlah dengan kekalahan ini memberi suntikan baru kepada pengurus pasukan dan juga pemain muda arsenal di dalam mengejar impian arsenal. skuad arsenal sekali lagi berputih mata dengan barcelona. biarpun begitu, syabas kepada arsenal kerana berjaya melangkah sejauh ini. apa yang paling manis arsenal adalah diantara lapan pasukan terbaik dunia pada sesi 2009/10. kehandalan lionel messi terserlah pada malam tersebut menunjukkan beliau memang layak dianugerahkan pemain terbaik dunia pada ketika ini. syabas untuk barca. syabas untuk henry. 4-1 ( All Messi) (Bedtner)

10 comments:

  1. AKU SEDIH GAN ARSENAL,....WE TRY HARD N THEN WE GET NOTHING...BUT I BELIEVE ITS ONE DAY...ARSENAL CAN GET TROPHYS!!!! ARSENAL 4 EVA...LOVE ARSENAL....2 THUMB UP 4 LAST NIGHT GAME!....ARSENAL DI KELAS YG TERSENDIRI!!! ;)

    ReplyDelete
  2. ada plak mamat loserfool cap ayam nie...loserpool ada org kenal ke??hahaha..men champion league pun tak lepas..muahahaha

    ReplyDelete
  3. tak tahu nak cakap aper..kehebatan messi memang tak boleh disangkal lagi...amazing btol..nakmpaknya AW perlu buat sesuatu jika nak jadi juara UCL..setakat pemain yg ada ini memang boleh tetapi sekadar suku akhir@separuh akhir sahaja..untuk juara perlu ada sedikit perubahan dr pemain..memang kecederaan menghantui arsenal sejak 2-3 tahun ini..sepatutnya dh lama AW memikirkan utk atasi masalah ini..terpulanglah pada AW utk tindakan seterusnya..jika tidak harapan peminat tetap jadi harapan shj..bukan kenyataan..Juara EPL?sama2 kita tunggu dan lihat..

    ReplyDelete
  4. mcm dh ader harapan bila bedtner skor gol first tu..tp lg menambhkan semngt player barcelona jerk nk carik gol..tp messi memang best player mlm tu..dgn muke cool dia klu main kt tmpt sendiri.
    takper arsenal,,try and try again for the next and the next season..we will be a champion..
    in arsene we trust...

    ReplyDelete
  5. tapi kalo korang perasan muka si messi ni macam Jakie Chan la..patotla pawer..Jakie Chan versi mat salleh espana..hahaha..

    ReplyDelete
  6. No wonder Barca hebat mlm td.. Barca cuma kehilangan Puyol, Pique dan Ibra.. Tapi Arsenal kehilangan player akibat injured hampir stgh dozen.. Fabregas, RVP, Arshavin, Ramsey, Gallas, sume nye pemain utama.. Bagi aku, Arsenal tetap hebat.. Cuba kelima-lima pemain utama Arsenal ada dlm game pg td, agknya sempat ke Messi nk kejar bola?

    ReplyDelete
  7. syg song takde..
    memang terasa sangat..

    ReplyDelete
  8. bagi aku kalo Arsenal full squad....
    result die mesti lain....n dat is Arsenal menang <a href="http://akubudakarsenal.blogspot.com/Barxca control game</a>

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan