Undian Champion League

Hati ini terasa ingin menukilkan sesuatu. hasil keriakan dan kebanggaan penyokong chelsea di laman blog ini akhirnya dibalas dengan kekalahan chelsea di laman sendiri. kemana pergi abg dogba yang dikatakan hebar sangat tue. sori tu say la. our our team is the best of 8 teams in the world exclude chelsea. untuk penyokong arsenal di atas adalah time draw untuk pasukan mana yang bakal kita lawan selepas ini. mari kita lihat? adakah MU? :p


tertarik aku dengan gambar ini hasil intipan dari forum yang senantiasa aku lepak carigold. ini mungkin analisis atau prediction. ada antara mereka yang mengatakan countdown to epl title. mungkin skali. harapan yang tinggi dari arsenal malaysia blogspot untuk team arsenal fc di london. good luck bro.

Comments

  1. man city kat home kite menang. kat away spurs kite seri. tu je

    ReplyDelete
  2. aku hrp kita jgn cnfiden sgt..birmingham away tu kena amik kira gak tu..seram sejuk gak tu..

    ReplyDelete
  3. betul kata awe...aku cume harap lawan man city kite mng mcm season lepas kite kalah pada pertemuan pertama dan menang pada pertemuan kedua..totte lak aku harap lej mng walaupon sukar kerana bertemu dia di tempat totte..

    ReplyDelete
  4. Pakcik meramalkan kita akan menang semua baki 7 perlawanan, dan cuma satu seri iaitu menentang
    Man. City di gelanggang sendiri.

    Rekod pertemuan dengan Spurs di White Hart Lane
    memihak pada Arsenal. Memang dah lama Spurs
    tak mampu beat Arsenal di WHL dalam EPL.

    Sekadar menduga...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil