Rumors Tentang Zidan

Aku ade terbaca satu berita yg Wenger sedang cube mendapatkan Zidan yg bermain untuk Borrusia Dortmund bagi menggantikan tempat Eduardo yg masih berhempas pulas untuk mencapai prestasi dia yg sebenar selepas tragedi patah kaki yg ngeri sewaktu menentang birmingham pada season 2007/08 kalau tak salah aku..

Wenger menunjukkan minat padanya selepas menyaksikan dia beraksi ketika perlawanan antara Mesir dan England pada 2 minggu lepas...dan Arsene Wenger bercadang untuk mendapatkan beliau pada musim hadapan bagi memperkuatkan lagi bahagian serangan The Gunners yg kelihatan sedikit tercalar dgn ketiadaan Robin Van Persie yg mengalami "Bad Ankle" sewaktu menentang Itali di perlawanan persahabatan dengan Belanda..

Dan berita tentang Chamakh masih belum diakui kesahihannye walaupon bermacam2 rumors yg sudah aku baca...walaupon segelintir peminat masih tertunggu2 berita tentang Chamakh dan timbul pula satu cerita tentang Zidan yg dikatakan sedang dipancing The Gunners utk musim hadapan...





Apa2 pon siapa sahaja yg Wenger sign untuk musim depan diharap ianya adalah pembelian yang terbaik seperti yg dilakukan oleh Vermaelen...seorang center back yg bagi aku sangat kental dalam bertahan dan dalam membuat serangan..seorang yg bagus dalam tandukan walaupon tidak mempunyai tubuh yg sasa dan tinggi tapi dia membuktikan kemampuan dia terhadap The Gunners selepas menjadi "The Top Scorer Defender" dalam Barclays Premier League..

Walaupun ade aku mendengar dari peminat mengapa Wenger ingin mengambil chamakh sebagai player Arsenal pada musim depan yg dikatakan tidak mempunyai impak yg baik bersama Bordeaux..bagi aku Wenger lebih mengetahui ape yg terbaik untuk the Gunners dan kerana itu juga dia digelar The Profesor di England..

p/s : In Arsene I Trust...Keep The Faith

Comments

  1. vermaelen adalah satu pembelian yg aku secara individunya tak menyangka sebagai sangat berbaloi. kalo tanya aku 2-3 tahun lepas, mungkin aku lebih prefer john heitinga.

    tapi insiden (insiden ke?) ini membuatkan aku kata, "suka hati laa ko nak beli sape wenger. ko pon mmg pandai berjimat"

    :P

    tapi mmg nak sgt tgk chamakh kat arsenal. corak permainan dia dah nampak macam mmg one of arsenal players already.

    waiting, waiting, ohh, masih ade 8 game lagi rupanya. haha.

    ReplyDelete
  2. betul tuh bro...ape yg bro ckp pasal chamakh tuh mmg itu gak ape yg aku rasekan :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil