18 March 2010

New Arsenal Home Kit For Season 2010-2011???


Salam, nie terbaru punya news aku dapat sebelum aku tido. Tak pasti samada rumors or official,sebab aku dapat dari the-cannon.com. First impression aku jersey nie sangat menarik dengan baju merah+lengan putih+logo meriam=Arsenal. Semestinya design sebenar jersey Arsenal sejak dulu. Logo dia memang menarik minat aku dan design dia yang simple membuat setiap peminat akan mengidamkan jersey nie. Dari segi sponsorship plak, aku pun agak heran sekiranya Emirates membenarkan loga diorang dikecilkan. Tapi bila tengok, memang teruja aku nak beli,tak kesah la ori ka siam mari ka..janji setiap Gooners kena ada jersey terbaru nie. Kalau betul nie jersey home Arsenal musim depan, nie akan mengimbau kembali zaman kegemilangan Arsenal sejak 125tahun penubuhan kelab nie di London.

Tapi apapun design n jersey yang akan dikeluarkan oleh Nike musim ini, sudah semestinya berdasarkan jersey terdahulu Arsenal yang akan di modenkan. Aku tak sabar nak tunggu official punya cerita dari Nike. So harap bersabar la sumer..Jersey Arsenal mesti cantiklah musim depan.
White + Red + Cannon is Arsenal!!

3 comments:

  1. lawa siut jersi ni.. mintak2 la betul ni jersi season dpn

    ReplyDelete
  2. bro seputra baju ni kalau tak silap di photoshopkan...
    pasal pernah tgk dorang up kan pasal baju nih arsenalaysia...tapi kaau season depan baju ni pon aku akan beli coz so classical

    ReplyDelete
  3. aku tak penah tgk lagi plak sblm nie...yg sblm nie yg diorg photoshop yang sumer merah tuh..yg cesc pakai..
    nie mcm nak betui2 jadi kenyataan jeh..
    cuma tak official lagi la...so tggu ja la nnt

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan