BPL | Arsenal vs West Ham (Home) | 20 March 2010


Ini percubaan aku yg pertama untuk menjadi seorang penulis di arsenal malaysia ni..dan harap dapat memberi aku tunjuk ajar dari segala segi dari yg lebih pandai dari aku...Pada lewat pagi hari ahad nanti akan berlangsung pertemuan antara arsenal dgn west ham united sekitar pukul 1:25 pagi ..

Perlawanan yang akan menentukan nasib arsenal sebagai pencabar terdekat dgn 2 kumpulan teratas iaitu chelsea dan man.u yg dipisahkan dgn beberapa mata saja...aku pon seperti peminat2 arsenal diseluruh dunia yang hanya ingin kemenangan dengan baki perlawanan yg tinggal beberapa lagi skrg ni...

Dan diharap di pertemuan kali ketiga ini selepas perjumpaan pertama yg berkesudahan seri 2-2 dan pertemuan kedua didalam F.A cup yg menang 2-1 akan memberi kelebihan kepada arsenal utk mencipta kejutan dipertemuan ke-3

Dgn kepulangan fabregas dan rosicky yg dijangka akan bermain utk menentang kelab west ham united ni dapat memberi harapan yg lebih baik untuk THE GUNNERS...dan sekembalinya fabregas dalam kesebelasan utama diharap akan memberi kelebihan di bahagian tengah arsenal untuk membantu jentera serangan arsenal nanti...dan kehadiran song yg selepas di banned beberapa perlawanan selepas kutipan kad kuningnye sewaktu menentang burnley pada match yg lepas...dan aku harap dgn kehadiran song ni akan memberi impak yg lebih kukuh dibahagian pertahanan..

1st eleven pilihan aku

Eboue---Campbell----Vermaelen---Clichy

Song

Fabregas---------Diaby

Nasri-------------------------Arshavin

Bendtner


Perlawanan yang akan berlangsung ditempat sendiri ni diharap memberi lebih kelebihan kepada team yg digelar THE GUNNERS ni...aku harap nasri akan memberi impak yg sama dia berikan masa perlawanan menentang porto pada match yg lepas...dan aku yakin arsenal akan mengumpul 3 mata berharga pada match yg akan berlangsung pada awal pagi ahad ni nanti..dan aku predict arsenal menang 3-0 pada match ni nanti..dan harapan aku diaby akan menyerlah untuk bersama fabregas membantu jentera serangan arsenal nanti..

p/s: We Must Win For The Title This Year

Comments

  1. tokidoki...nice writing bro..
    permulaan yg baik utk memberi sumbangan dlm blog ni.
    apa pn utk perlawanan dgn west ham ni..The Gunners mesti main dgn konsisten, klu dpt gol awal lg cantek..sbb dgn gol awal mampu memberi suntikan kemenangan utk anak buah AW. aku harap Bendtner lebih sharp bersama arshavin..theo masuk as sub utk lebih memparahkn west ham...tp perlu igt, west ham juga bukan lawan mudah...mcm campbell cakap lps game ngn Hull...it not an easy ride...Come On Gunners!!

    Up The Arse!!

    ReplyDelete
  2. TQ katak pisang..aku pon riso gak dgn permainan kasar yg akan diberikan kepada arsenal nanti...gol awal dpt memberi kelebihan pada arsenal nanti..harapan hanya utk mng jer...

    ReplyDelete
  3. ape ni! blog ko ni berserabutlah. sesak nafas aku. seserabut team arsenal jugak ko ni.

    tak cukup kalsium punya team ko gi sokong. patut lah tak boleh belah. budak2 smua patah kaki. nasib baik arsene wenger duk tepi padang. kalau tak dia pun patah jugak.lembek.

    ReplyDelete
  4. alamak da ade virus da atas ni, xpe pedulikkan
    anyway tokidoki, nice try, tapi awal sgt la bro ko post preview match ni, lawan ahad ni patotnye ko tulis preview ari sabtu, xpe ape pon aku sokong ko, teruskan menulis, Go Gunners!

    ReplyDelete
  5. nice start...aku pun dah lama xbuat entri dlm blog ni sbb fokus ke personal blog aku...hahaha...rajin2 mai la singgah naa...http://mirocornerz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. good work..

    dah ada back up nie senang sket, bleh amek cuti jalan2,hehe..

    ReplyDelete
  7. Tokidoki ek..smlm alfreedino ari ni tokidoki.. bagus betul lah nama gooner2 ni.. mcm pelbagai bangsa dan kaum plk ye..

    1st aku baca post ni trkejut gak aku igt arsenal nk lwn west ham mlm ni..tp ok gak ini mnunjukkan semangat seorang gooner..tahniah toki post yg baik..aku belum nk predict lg..dkt2 nk game nanti insya Allah..

    seputra..bercuti ye,hehe.. ko ketua darjah mana bleh cuti bai..tp aku mmg yakin tahap dewa petala 7 yg ko bknnya mudah nk tinggalkan blog ni cantu jer walau 1 hari.. arsenal tgh giler2 nk menang skrg ni logik akalnya mmg pacak kat sini je lah kita ni..

    ReplyDelete
  8. tq atas komen korang semua..aku buat yg terbaeik hanya utk arsenal..tak lebihdari tu...arsenal is my life...

    ReplyDelete
  9. Good try TokiDoki.
    Keep up the good work.
    Jangan takut mencuba.

    Kepada arsenalbongok:
    Aku tak tahu apa masalah kau.

    Kalau kau FAN MUFC. Ingat, dekat logo MUFC ada setan.
    Kat logo Chelsea pun ada.
    Apa hukumnya kau memakai jersi pasukan mereka.
    Lu pikirla sendiri.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil