ramsey pth kaki

http://www.youtube.com/watch?v=OaFo5BlBNmk

Comments

  1. ngeri dowh..tapi bagus mamat yang tolong Ramsey bila nmpak kaki dia patah...

    Sib baik Shawcross nampak rasa bersalah n menyesal smpai nangis2,klu tak nak ja aku buat kutukan kat dia...

    ReplyDelete
  2. bola 50-50 xleh ckp apa ar, riak muka shawcross menunjukkan yg dia mmg kesal x sudah, x sperti m.taylor yg menerjah dudu dulu, dan ref tlh membuat kputusan yg betul..kita sbg fan sememangnya kesal dgn apa yg menimpa ramsey.. tiba2 aku trkenang kata2nya semasa sign arsenal yg dia lebih brminat dan teruja utk mnyertai arsenal berbanding United yg pd waktu itu turut berusaha memancingnya.. selain jack wilshere, ramsey juga skrg dilihat sbg prospek masa dpn arsenal sbg 'the new fabregas'..permainannya semakin matang hari ke hari tp kita tidak myangka perjuangannya terhenti hari ini..dan diharapkan ia hanya seketika..hai nk celebrate lebih2pun x leh, touching betul lah..hadooyai..

    apapun utk pemain arsenal yg lain diharapkan semangat mrk tidak luntur dek kecederaan yg menimpa ramsey.. terbayang musim lalu di mana detik kejatuhan arsenal bermula dgn kecederaan yg menimpa eduardo..

    aku brharap agar ramsey cepat sembuh..Get well soon aaron ramsey..

    ReplyDelete
  3. memang ngeri..
    kalau tgk pun shawcross memang 50 -50 dlm pertembungan tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil