Pendapat Arsenal vs LOSER FOOL

id: wermregas87
nama: mohd adham

salam,
kebahagiaan aku pagi ni xdapat dibendung lagi... senyuman meleret sampai ke telinga...
aku tau sume gunners malaysia excited pagi ni.. ditmbah plak dgn setan merah seri and chelshit kalah... pergh....

sume pengkritik x sabar nak tulis pasal pribiu mlm tadi... jelas arsenal dahagakan kemenangan...dan kedahagakan itu terbalas dengan tandukan diaby hasil dari hantaran lintang dari rosicky yang masuk menggantikan nasri yang mengalami kecederaan pada minit ke 33....

yang best
-Arshavin semakin rajin kejar bola.
-defend kita mmg keje kuat..mantop..
-and yang plg best,kite menang.

yang x best,
-walcot bnyk sia2kan peluang
-mis passing terlalu banyak
-percubaan bebal yang kene cross bar...(bikin cuak)
-kontroversi pada minit terakhir perlawanan,free kick yang diambil gerard didakwa terkena tangan fabregas.tapi wisel telah ditiup(end game)....

pape pun peluang untuk meraih kejuaraan masih terbuka... ayuh bangun gunner sekalian...

Comments

  1. hehe terubat gak luka di hati

    mmg nasib arsenal nk mng sbnrnya..free kick gerrard tu mmg kene tgn cesc..tp kalu x kene tgn diapun x gol gak sbb cnfirm kene muka dia..huh muka beb, sape x syg muka, kalu kene gosok ngan awek ok gak, ni kene bola gerrard bai..

    terkenang kekalahan arsenal kpd liverpool di UCL 8/4/2008..aku dah cnfident arsenal mara, tub2 je babel yg gagah perkasa bleh jd lembik lak dlm kotak penalti, pastu dia tambah lg derita yg ditanggung dgn gol keempat liverpool yg nyata x jatuhpun bila berlari solo walaupun tlh di beat oleh cesc yg dah x terdaya, kesian beb kesian..dan jika bercerita mengenai nasib, inilah nasib liverpool mng..

    Atas kertas kita bleh lah rasa lega sikit sbb dah lepas dah game yg giler baban ni..tp perlu brhati2 gak terutama dgn game away mcm stoke, hull, birmingham, spurs dan wigan..liat gak tu dan wajib mng dgn city di emirates yg dah memalukan the gunners dgn kependekkan akal adebayor..

    Go Gunners, In Arsene We Trust...

    Go Gunners!!

    ReplyDelete
  2. menang dgn team sakit pun nak bangga. pooorah!!

    ReplyDelete
  3. alahai.... name hitam xpe...jgn hati itam

    ReplyDelete
  4. itu dia tokey kedai dah mula bersuara menyatakan kegembiraan yg tak terkira dia..haha...Memang bro, kemenangan ke atas liverpool memang lazat lebih2 lg MU seri dan chelsea kalah...puas hati...semoga kemenangan ini berterusan selepas ini ke atas kelab2 lain yg tak berapa mantop tetapi perlu berhati2 dgn tipu daya spurs dan MCity..

    apapun hujung minggu ini pasti boring kerana tiada aksi perlawanan EPL Arsenal maka dgn ini aku mengalihkan channel TV pada aksi liga super malaysia plak.hehehe...terasa lama sgt nak tunggu tengok game UCL arsenal lawan porto..rindu dengan team Arsenal....lebih2 lg gaya rambut Pak Abu Diaby tersayang...huwaaa.......

    ReplyDelete
  5. ehem ok lah mng dgn team yg sakit drp kalahkan.. plg tidakpun arsenal mng lah jgk dgn team yg x sakit cam everton n aston villa..6-1 ngan everton n 3-0 ngan aston villa, mng tipis jer tu tp xde hal lah sbb lwn team yg x sakitkan..aduuuyaii pedih gak ati bila dikenang2..

    ReplyDelete
  6. Oklah sikit.. aku rasa kemasukan Bendtner merubah sedikit dari permainan yang nak drible sampai dlm kotak penalti bertukar cara mudah..
    gol diaby tu kira boleh cross yg simple..
    jarang gol arsenal buat camtu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil