06 February 2010

Fabregas ke Barcelona!!...Wenger Berpuasa?




Okey bro2 skalian Alam, Sebelum wa nak mengupas tentang penghijrahan kapten Fabregas, wa nak cerita sikit tentang tajuk Wenger dah Siap untuk berpuasa, bukan puasa tak makan..''tapi berpuasa sekiranya Arsenal gagal mendapatkan apa-apa piala pada musim ini. Kenyataan ini berkait rapat dengan pencapaian Arsenal di peringkat tinggi yakni apabila berhadapan dengan kelab terkemuka juga dalam situasi yang amat memerlukan kemenangan. Selepas kekalahan kepada kelab Manyur yang amat perit untuk ditelan dan teramat mengecewakan fan Arsenal seantero alam mahupun benua-benua. Peminat dah mula tercabar dan mula mempersoalkan kewibawaan pimpinan wenger., Apatah lagi ditambah dengan kekerasan kepala Wenger untuk tidak mengeluarkan duit yang lebih untuk mendapatkan Maroune Chamaks bagi menggantikan RVP, tentu sekali menambahkan kebingitan peminat untuk melihat terjadi perbezaan dibahagian serangan (hujung meriam).Namun Wenger masih menaruh harapan yang tinggi terhadap player2 yang ada bagi menjelmakan sesuatu kepadanya.Kita sama-sama tengok dan lihat mahupun renung apa yang akan 'The Proffesor' buat...in arsene we trust.




Fabregas ke Barcelona!!...Untuk meyakinkan kepada peminat arsenal, Fabregas bersedia untuk meninggalkan Emirates Stadium setelah semua piala Arsenal perolehi. Kemungkinan besar masa yang sesuai untuk pergi ialah masa pencen..."kata Fabregas". Kepada Barcelona jangan mimpi AARRRRrrr..!!!!!!..




Okey malam ni perlawanan yang akan menentukan kemana arah tuju sebenar kepimpinan Wenger-Fabregas...untuk Preview Chelsea vs Arsenal kita tunggu jer lah abang seputra kita update.......

4 comments:

  1. stakat artikel camni baik xyah post

    ReplyDelete
  2. takder berita best aarrr.bro..apakata lu post biar wa komen,baru meriah bro,.........

    ReplyDelete
  3. err, penting gak ape. member aku dah beberapa kali petik kata fabregas dah tak sabar nak pakai jersi barca. hangin gak aku kadang2 sbb asik barca je kuar statement yg org nampak. padahal statement dr fabregas org buat tak paham je. huhu...

    ReplyDelete
  4. siple sangt r artikel ni...

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan