Evra Bengang / Bangang!!!!






Patrice Evra back at it again,"Arsenal? What have they won in the last four years? NOTHING."

Kebengangan dan kebangangan brader tersebut merujuk keatas pujian yang arsenal dapat kerana membawa permainan bolasepak terindah didunia. Walaupun Arsenal tidak memperolehi apa-apa piala setelah 4 musim berlalu tetapi tittle tersebut sudah cukup untuk menyakitkan hati fan manyur dan siapa sahaja yg irihati terhadap keindahan bola sepak yang Arsenal gunakan selama ini.

Sebab itu juga fan arsenal harus berbangga dengan apa yang The Gunners perolehi sekarang. Jujur wa memang minat arsenal semenjak Arsene Wenger melatih The Gunners. Artikel ni wa amik hanya untuk menyedapkan hati fan2 arsenal yang amat kuciwa setelah Arsenal kecundang ditangan Manyur. Semestinya kita tknk tengok Arsenal kecundang skali lagi di tangan Chelshit hujung minggu ini..Kalau dah setan setan lah jugak.

Chelshit 0 -Arsenal 2.
Insya allah..

Comments

  1. pebarang chelshit...



    sekarang chelsex la bai...

    hahaha

    ReplyDelete
  2. apa2 la bai..Chelsex pon ok gak...

    ReplyDelete
  3. jgn ckp cantu bai, klh arsenal nanti..hehe..tp aku wase arsenal x klh..peratusan utk seri tinggi dan hrpn utk menang tu ada..mudah2an..

    ReplyDelete
  4. game pg nanti antara fulham v pompey.. kalu fulham menang ada harapan la tu utk arsenal..aku hrp ramalanku benar belaka..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Barca VP Godall confident of Fabregas return


    Arsenal midfielder Cesc Fabregas will return to Barcelona 'sooner or later', according to Barca's Vice President Alfons Godall.
    (GSM) - Arsenal midfielder Cesc Fabregas is continuously involved in speculations regarding a possible transfer to Spain. Real Madrid and Barcelona are both linked with the Arsenal captain.

    Now, speculation about Fabregas' future has been stirred up yet again by British tabloid The Sun publishing quotes from Barcelona vice-president Alfons Godall.

    Godall is convinced Fabregas will return to the Camp Nou at some point in the future.

    The Spain international progressed through the youth ranks at Barcelona before moving to London in 2003.

    Arsenal's frustrations in the Premier League, going from top of the league to six points adrift in the space of a fortnight, together with Barcelona's ambitions, have been cited as the catalysts that could ensure a £40 million deal is struck in the summer.

    Godall, who hopes to succeed Joan Laporta as president, believes that even if Fabregas does not make the move at the end of this season he will one day return to Barcelona.

    "Sooner or later Cesc will end up coming back," Godall said. "We are a club that can sign players because we are respected and solvent."

    hangin jgkkan ngan iklan sabun ni..kesal la aku x habis2 ngan propaganda ni..jadi jgk ni kang..

    ReplyDelete
  6. kalau arsenal menang dgn chelsia, maka game2 lepas ni kacang2 belaka...

    ReplyDelete
  7. keindahan bola sepak x bermakna tanpa piala bro ibarat taakulan tanpa bukti.. kita perlukan piala..

    ReplyDelete
  8. kalu kita perhatikan, team dlm EPL terutama big4 ni mrk selalunya takkan menang game dlm liga melebihi 5 kali berturut2.. buktinya chelsea seri setelah 5 kali menang.. man utd dah 3 kali menang selepas kalah dgn city, man utd mgkin akan menang dgn pompey pasni dan tgk apa akan jadi bila mrk bertemu aston villa atau everton yakni game ke 4 dan ke 5 mrk dlm EPL atau ke 6 mrk bertemu west ham..liverpool lak x kalah dlm 5 game terakhir mrk tp berselang mng dan seri, semua kemenangan di tempat sendiri..mrk mgkin akan menang lwn everton pasni di anfield dan pastu ke emirates..x boleh nk ckp arsenal akan menang sbb mgkin masa ni torres dah sembuh..heheh..tp kita tgk jer la.. arsenal lak musim ni mng x lebih 4 kali berturut2 dan x pernah kalah atau seri melebihi 2 kali berturut2.. maksudnya game ke 3 selepas seri atau klh mrk akan mng.. mrk dah klh sekali dan mgkin akan seri atau klh sekali lg..jd pilih jelah nk mng dgn chelsea atau liverpool.. apapun arsenal masih dalam persaingan memburu gelaran liga dan trofi adalah sebagai sokongan kpd fakta permainan cantik arsenal..

    sekadar berkongsi dan renungan bersama..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil