08 February 2010

Comment Chelsea vs Arsenal and news

Kekecewaan jelas di dalam blog ini kerana masing-masing seakan sedih untuk membuat liputan kerana Arsenal sukar untuk mencapai kemenangan setelah tiga kali perlawanan berturut-turut. Walaupun begitu, tidak pula bagi Arsene Wenger kerana ia menganggap ia satu cabaran buat anak buahnya kerana prestasi yang ditunjukkan oleh Arsenal semalam membuktikan Arsenal mampu melakukan sesuatu kerana rata-rata pemain semalam umurnya dilingkungan 23 tahun. Cuma mungkin semalam nasib tidak menyebelahi Arsenal. Rentetan itu, Chilchy menyeru rakan-rakannya tidak mudah berputus asa dan berjuang sehingga titisan darah terakhir.

Mungkin ada berita menarik di bahgian perpindahan kerana Chamakh mengatakan:
“My choice is to join Premier League and if I could choose, I will go to Arsenal. Bordeaux has brought me so much. I will soon clearly state things so the club can prepare to find my replacement peacefully.”

Pada pendapat anda? Perlukah Arsene Wenger menandatangi penyerang ini?

6 comments:

  1. wenger lebih dari patut sign chamakh...!

    ReplyDelete
  2. arsenal kelab sampah. kalah! hah hah!!

    ReplyDelete
  3. memang kena sign..

    to hitam.. ko memang poyo..

    ReplyDelete
  4. arsenal patut sign player yang lebih berkelayakan daripada chamakh.. aku listkan statistik goal/game dlm liga utk beberapa player termasuk chamakh..
    chamakh: 0.246
    darren bent: 0.406
    dzeko: 0.393
    adebayor: 0.359
    agbonlahor: 0.328

    jom tgk big 4 nyer striker lak..
    drogba: 0.413
    rooney: 0.407
    torres: 0.462
    persie: 0.365

    camni baru la korang paham kot berbaloi ke x nk amik chamakh tu..

    ReplyDelete
  5. Hitam Sampah...ko Punya kelab ngan Plastik sampah dah kne sangat dah....Mangkok

    ReplyDelete
  6. lu sapa,klu lu bukan fan arsenal jgn masuk campur urusan rumah tanggan org lu duduk diam2,suka hati akulah nak ambil sapa2 mangkuk cawan gelas peti angdah.aku tak minta duit tok pah kau.

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan