24 February 2010

Baju baru Arsenal untuk musim 2010/2011

9 comments:

  1. betol ka ni?...cam xberapa menarik je...cam retro dulu2 jer

    ReplyDelete
  2. kakashi, betul ke jersey baru 10/11..serius ar lebih kurang sama ngan 07/08..kalu cani la patern nya baik jersey home yg skrg ni..

    ReplyDelete
  3. maybe betol kot coz di internet berlegar2 rumos pasukan arsenal akan menggunakan jersey klasik arsenal ala-ala tahun 1971..ni kira macam skuad England la...tapi bagi aku tak menarik langsung...aku menggambarkan jersey arsenal baru yg merah menyala, dengan design menarik dan terkini, ada corak2 kehebatan dan yg penting aku tak sabor2 nak beli...tp kalo jersey dia macam ni la, hampeh punya NIKE...aku rasa nike ni dh tak ada idea design baru kot...tp tak tahula kalau ada yg berjiwa klasik yg suka design lama mcam nie...

    ReplyDelete
  4. awegooner: x taw la btol ke x.. seperti kata idhassan la.. Arsenal akan gune baju klasik.. untuk meraikan sempena Arsenal yang sudah 125 tahun..

    Denga citer away kit musim depan warne kuning..

    ReplyDelete
  5. away kit mmg dia selang seli biru ngan kuning.. cuma kadang2 je kaler putih..

    bagi aku jersey retro agak menarik gak.. nampak unik.. sekali sekala apa salahnya

    ReplyDelete
  6. Alamak kenapa baju kali mcm kelakar je.mcm budak2 punye baju lah..haha
    aku suke jersi arsenal yg musim 2009/2010 punye.lagi baik beb!!.lagi satu aku nk tengok lepas ni da ramai yg pakai jersi arsenal kerana sebelum ni aku tak nampak peminat arsenal pakai jersi kat gerai2 makan ke,stesen2 ke,kat terminal bas ke,tak kira lah kat mana2 janji ade yg aku lihat peminat2 arsenal ni.
    Dan aku harap Arsenal akan menjulang trofi musim akan datang!!Adios...

    ReplyDelete
  7. jersey x jd hal...
    y pnting arsenal kne rampas blik trofi..
    ape2 pn jadi lah..
    da kemaraw sangat ni...

    ReplyDelete
  8. dah komfem dah home kit arsenal musim 2010/2011 mcm ni....x disangkal lagi.....x cye...tegok kat website arsenal....

    ReplyDelete
  9. aku rasa menarik gila home jersey,tp yg away lg2 power,harap2 arsenal akan mengulangi zaman invisible tu lg,aku dh desperate sgt nk ars julang cup,dan aku akan tunggu akan saat tu,ARSENAL WIIL COME
    BACK!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan