Senderos Keluar, Eboue dan Song masuk

Dalam keadaan kelam kabut berikutan cuti rehat seputra reyes, aku mengambil tempat untuk peminat semua. Hasil pencarian berita terbaru daripada surat khabar oversea. Didapati sanderos telah menandatangani loan kontrak bersama pasukan david moyes, everton. Persoalan, adakah arsene wenger masih lagi menyayangi sanderos ini untuk dikekalkan bersama skuad gunners. mungkin wenger ada resepinya untuk pemain ini.



Eboue dan Song akan kembali ke Arsenal setelah pasukan mereka di Africa Cup terkubur untuk ke final piala afrika. Sehubungan dengan itu, ternyata sekembalinya mereka di sini dapat berhadapan dengan ManKAYU united dengan hasil kemenangan. Welcome Back!! :D

Comments

  1. ciss, aku igtkan jauh sgt laa senderos tu nak keluar.

    rupanya gi anfield je, loan lak tuh.

    haha, takpe. timba pengalaman. dia ada bakat. cuma takde ruang utk die menempatkan diri dalam first eleven.

    berikan dia masa dan kita tengok kalo pasneh dia boleh menjadi one of the arsenal's best.

    wohoo, kipidap afham! kami sentiasa menantikan cerita baru.

    ReplyDelete
  2. akhirnye Song dan Eboue akan kembali~

    ReplyDelete
  3. sekali chris smalling kena kebas MU la.. lambat tul la wenger ni...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil