24 January 2010

Preview FA Cup: Stoke City v Arsenal

Seputra nak post tuh match hari nie, Stoke v Arsenal yang akan berlangsung jam 10 malam nie. Dengar kata ada live kat ESPN. So jom la memeriahkan lagi venue2 berdekatan anda. Nie kesebelasan kemungkinan Arsenal pada malam nie.

Fabianski
Coquelin---Campbell---Silverster---Traore
Wilshere---Eastmond---Emmanuel-Thomas
Walcott---Eduardo---Vela

Nie antara barisan terbaik untuk FA Cup malam nie, seputra mengharapkan yang pemain-pemain muda yang diberi kepercayaan nie dapat membalasnya dengan kemenangan bergaya.
Ok malam nie kita akan dpat melihat aksi Campbell buat pertama kalinya bersama skuad utama Arsenal sejak menyertai pada awal Januari lalu. Campbell sudah bersedia dengan aksi kompertitif pada malam nie, berdasarkan dakwaan Wenger.

Pemain yang akan diketengahkan lagi oleh Wenger ialah Emmanual-Thomas, pemain yang menjaringka hattrik ketika menentang West Ham dalam aksi liga Simpanan baru-baru ini. Dan dia akan bergandingan dengan Eastmond serta Wilshere yang sudah sembuh dari kecederaan beliau. Wenger merehatkan beberapa pemain utama sebab selepas perlawanan malam nie Arsenal akan menempuh game yang sukar sepanjang 16hari akan datang dengan Aston Villa, Manchester United, Chelsea serta Liverpool menanti Arsenal.

Barisan hadapan pula berkemungkinan Walcott dan Vela akan memulakan aksi bersama Eduardo yang telah beraksi cemerlang dalam dua game terakhir beliau. Arsenal perlu melangkah kepusingan kelima bagi mencerahkan lagi peluang untuk memenangi piala pada musim ini.

So seputra rasa cukup smpai disini, seputra nak rehat kejap untuk 1-2 minggu nie...di harap blogger len dapat menyumbang artikel kat blog nie. So Always be a Gunners!!Adios...

6 comments:

  1. wahahahaha. tak sabar aku nak tgk campbell beraksi semula.

    ReplyDelete
  2. seputra... game mlm ni kul 10 ke kul 9.30 waktu malaysia??
    tgk kt the dot com kul 13.30 waktu UK..that's mean kul 9.30 mlm la kt sini

    harap2 arsenal menang mlm ni..2-0 JET mesti score sbjk..hehe

    ReplyDelete
  3. pukul 9 kawan..
    insyaALLAH..ramai blogger yg akan membantu saya dengan ketiadaan seputra reyes dan juga atikah..
    help me plz..

    ReplyDelete
  4. Dah kalah.. :(
    Satu Piala dah terlepas

    ReplyDelete
  5. bodohnya wenger!!! arkhhhhh tension aku!

    ReplyDelete
  6. ni la org kata yg di kejar xdpt, yg dikendong berciciran...dah 2 terlepas, skang klu xmng EPL gak...xtau ar..kecewa tgk game FA Cup ni...defend teruk...Fabianski out form...argh...

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan