Kita boleh memintas MU

Harapan untuk memintas Man united semakin cerah dengan kepulangan eboue dan song. Mungkinkah Arsenal akan memintas mu untuk menerajui semula pendahulu liga. kekalahan tempoh hari ke atas stoke diharapkan pasukan utama dapat memberi ubat kepada penyokong dengan hasil kemenangan. kepada penyokong MU dont too excited k u will win this league k. We Gooners senantiasa back up our team. Next misi:

31/1 (Sun) - Manchester United (h) - Premier League

7/2 (Sun) - Chelsea (a) - Premier League

10/2 (Wed) - Liverpool (h) - Premier League

Kemenangana demi kemenangan kami beroleh kejayaan. Good Luck Gooners.

Afham prediction:

Almunia,

Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy,

Denilson, Walcott, Fabregas, Rosicky,

Eduardo, Arshavin

Comments

  1. ntah nape la afham aku wase cam x sedap ati jer arsenal lwn aston villa ni..aku hrp ni seme mainan prasaan je lah..

    ReplyDelete
  2. Gunners leh mng mlm ni...sama2 kita bg sokongan pd kelab kesayangan kita. kekalahan dlm saingan FA Cup bukan penutup kejayaan lebih besar. UP THE ARSE!!!!

    ReplyDelete
  3. kite bole menang klu denilson main betul2 n xberjogging atas padang..n clichy pun byk buat mistake..ape la malang nasib kita..patut bole tinggalkan man u jauh sket.tp kita sia2kan..bgaimanapun bendtner nmpak berubah sket..xmcm dulu..passing pun cpat n tepat..

    ReplyDelete
  4. hampehh..harapan pudar...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil