01 January 2010

Email dari Atikah

afham perlu faham atikah dulu menulis dekat sana dgn aman.. atikah nak terus macam tu.. atikah rasa baik atikah pergi saja memandangkan ada yg cakap blog nie lebih aman tanpa atikah.. so atikah rasa itu adalah petanda yg mereka x sukakan atikah.. atikah nak terima kasih dekat afham kerana selama ini support atikah..

atikah skrg nie dah buat blog atikah sendiri.. http://atikaharsenalfc.blogspot.com/.. so kalau afham sudi tolonglah support blog atikah nie.. tapi sejujurnya atikah masih sanggup tolong blog arsenal malaysia kalau afham minta pertolongan atikah.. so secara muktamad dan rasminya hari ini atikah mengundurkan diri dari blog Arsenal Malaysia..

Pemergian Atikah dari Blog Arsenal Malaysia memberi tamparan hebat kepada Afham di dalam mengupdate blog ini. Terima Kasih Atikah atas pengorbanan anda selama ini.

19 comments:

  1. idhassan_arshassanvinJanuary 1, 2010 at 4:27 PM

    Atikah nak pg mana?janganlah merajuk..sy rasa atikah dah beri yg terbaik dlm penulisan di blog ini...sy masih suka dan happy sgt setiap kali baca artikel dari atikah...ada kelainan setiap kali atikah menulis...mana nak jumpa girl yg minat sgt pasal bola...

    Bro Afham,pi la pujuk atikah balik...tanpa atikah, hilanglah penyeri dlm blog ini...

    ReplyDelete
  2. wa fanz liverpool. wa follow pun sebab atikah tulis... gud luck..

    ReplyDelete
  3. adoi...xda la penyeri lg blog ni...sapalah bangang yg xsuka karya atikah tu...gua harap atikah kembali ke sini dan semoga sukses dgn blognya tersendiri...emmm

    ReplyDelete
  4. weii naoe nie..xpaham aku..lawak dowh tetibe jer budak atikah nie x undur diri.. sape yg halau die cakap kat aku..sukati jer kate dak atikah tu pengacau..xde die aku rase blog nie mcm jarang update..xde penyeri la..die aku tgk ade bakat menulis..bg la support..rugi la..die masih mude..blog nie akan bertahan kalo ade generasi mude mcm atikah yg sambungkannye..hehehhe~

    ReplyDelete
  5. sayng 2000 kali sayang,,, memang atikah penyeri kat sini,,,, dah serasi ngan penyokong arsenal,,,,

    ReplyDelete
  6. atikah..x yah ler nk ambik kesah pe yg deoarang kater...truskan jer..bkn nye sumer x suke artikel ko tu..ghamaai lg yg suko..ambo nga sek2 kelatey suko ni..

    ReplyDelete
  7. tetiba jer atikah merajauk ape citer??

    ReplyDelete
  8. adoiiii..prkara kecik je kot..xkn nk amik ati sgt..belajar la sikap tabah diri dlm hidup..chow!

    ReplyDelete
  9. xpe.. atiqah pon pergi sbb dia dah naik level dah.
    so skang dia dah cukup pengalaman nk buat blog sndri..
    so korang smua support blog dia.. ^^

    blog aku skali k. jd follower la.. huhu

    ReplyDelete
  10. WE WANT ATIKAH!!^^9

    ReplyDelete
  11. YAHOOOOOOO!!!!!!!!! :D

    ReplyDelete
  12. Biarpun blog ni mempunyai 2000 penulis namun takleh menandingi bagaimana komitednya Atikah.. Jika hati ini boleh mewakilkan sejuta hati Arsenal fan yg lain, aku dgn rasa rendah diri skali ingin Atikah pulang ke pangkuan Arsenal Malaysia semula.. Harap Atikah baca permintaan aku ni.. Tanpa Atikah, blog ni tiada seri..

    ReplyDelete
  13. Apsal laaa korg agung-agungkan sgt bdk tu haish xtau laaa, mmg la die komited (kononnye) sebab die xde keje! bdk skolah la katakan. Masa byk main intenet je. Keje skolah tah buat tah tidak. Da la pompuan, tolong mak kt dapur la! :P

    ReplyDelete
  14. mcm mana x merajuk..sbb ada mulut celaka yg dok selalu persendakan dia dlm blog ni..sial btol..kutuk org je pandai, kalo suh menulis blom tentu boleh challenge dgn si tikah ni..

    ReplyDelete
  15. ntah..suh org buat keja skolah kunon..ntah2 dia tue skolah pun xlepas..kutuk org je tau..kat skolah mane ade kena ajar kutuk2 ni..ker langsung x ke skolah..haha..ade hati suh tlg mak kat dpur..ceh..bangsat

    ReplyDelete
  16. biar pon gua fan man u,tp gua protes atikah undur diri dr blog nih..gua bca pon sbb pos atkah yg bez2,info byk...
    so kpd atkah jgn mrjuk,juz post je artkel kt sini..
    ala bucuk bucuk~

    ReplyDelete
  17. erk eleh..
    spe plak yg x ske atikah nih..
    sengal tol..
    biar laa die nk wt artikal kt cni..
    aduh semak tol laa..
    kpd atikah : wt xtw jer dh..yg kcik ati ngn org x btl 2 wt per..

    ReplyDelete
  18. kenapa aku suka atikah:

    1. pompuan - jarang jumpe neh
    2. info yang in-depth - sampaikan team arsenal ladies pun die review
    3. tegas - dalam menyatakan pendirian

    kalo bukan sebab atikah, rasenya aku akan anggap blog neh sebagai tipikal saje. huhu. (ayat pancing utk atikah)

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan