Chamakh terus diburu Arsenal

Untuk memastikan Chamaks tetap ke Emirates Stadium , Wenger sudah menyediakan Gaji 50 ribu Pound, sama nilai peruntukan Liverpool. Arsene Wenger yakin yang si Chamaks ni akan memilih Arsenal berbanding Liverpool. keyakinan tersebut dengan bukti yang Chamaks sungguh berminat untuk memakai jersi Arsenal… tapi untuk transfer window 2010/2011.Ini bermakna fan arsenal kena bersabar dan kuatkan iman demi memstikan perpindahan ini akan berjaya.

Your browser may not support display of this image.Bagi mengisi kekosongan penyerang gunners..Wenger telah berbincang dengan pemantau bakat arsenal Gilles Grimandi untuk meminjam penyerang Nice.Loic Remy di liga perancis .Sehinggga kedatangan penyerang yang diidam-idamkan yakni Chamaks. Jika Loic Remy berpotensi dan berbisa , tidak mustihal Wenger akan mengeluarkan duit dari akaun arsenal untuk menjadi pemain tetap Arsenal.Sama-sama lah kita bagi support kepada penyerang ini..

Bagi Perlawanan malam ini hharioes predict 3-1…Arshavin1 Fab 2..

DI TULIS OLEH HHARIOES…..

Comments

  1. dah betul dah tapi terbalik je....fark........
    rae nak tido je sepanjang minggu ni....
    slkajnfgkljdasgvkbvlk'zdgbm

    ReplyDelete
  2. mmg betul lah prediction tu 3-1 arsenal kene..

    almunia mmg worst ar..kesilapan tu x patut brlaku dan trnyata arsenal perlukan striker..hrp AW sedar kelemahan tu..

    apapun tahniah kpd the gunners yg telah bekerja keras terutama vermaelen..

    ReplyDelete
  3. sekali betul daa., masin sungguh mulut, salah ramal penjaring je. adoi...

    kesian vermaelaen. nampak sgt die kecewa ngan teammate die beberapa kali. agak2 laa dia nak mark park ngan rooney sekaligus.

    gallas jugak menunjukkan aksi cemerlang walaupun bukanlah terbaik dalam sejarahnya.

    arshavin takleh laa jadi striker kalo defender mcm man u neh. dan song jugak asyik terlepas bola/salah passing. letak ramsey pun aku igt lagi bagus.

    walcott masuk2 je terus game berubah. huhu...

    ReplyDelete
  4. Itu lah pasal..dah agak kalau man u tk kne arsenal yg kne ..masin mulut aku...

    ReplyDelete
  5. statistik chamakh utk liga france: 211 app, 52 gol.. berbaloi ke?? kita perlukan striker seperti torres yg boleh score 50 gol dlm hanya 72 app utk liverpool dlm liga..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil