Posts

Showing posts from June 7, 2009

Happy Couple (Theo Walcott & Malanie Slade)

Image
Okey kita selalu bercakap pasal transfer rumours sekarang nie.. Dan macam-macam topik kita bincangkan.. Jadi dalam artikel kali ini mari kita lihat kekasih, tunang atau isteri pemain Arsenal..

Dalam artikel kali ini Atikah nak kenalkan the happy couple Theo Walcott dan Melanie Slade.. Adakah anda rasa mereka ini sesuai?? Bilakah anda rasa mereka akan berkahwin.. Mari kita sama-sama tahu apa yang berjaya Atikah research..

Adakah anda ingat Theo Walcott menjaringkan hatrik untuk England pada perlawanan menentang Croatia tempoh hari?? Nak tahu macam mana dan siapakah orang yang bertanggungjawab membuatkan Walcott menjaringkan hatrik??

Jawapannya ialah girlfriendnya iaitu Melanie Slade.. Melanie mengakui yang dia meberikan sehelai baju baru kepada Walcott.. Apa jenisnya Atikah x tahu.. Tapi itulah rahsia kenapa tiba-tiba Walcott membuka mata orang ramai pada perlawanan itu..

Tapi ia jelas tidak mengejutkan peminat Arsenal memandangkan kita semua tahu apa yang boleh dilakukan oleh Theo Walcott…

Walcott main striker & Transfer Rumours!!

Image
Theo Walcott yang Atikah terserempak semasa dalam perjalanan ke padang latihan Arsenal telah memberitahu Atikah satu berita eksuklusif.. Nak tahu apa?? Relax.. Sebenarnya Wenger telah berjanji dengan Walcott untuk memberikan peluang kepadanya menjadi striker..

Mungkin ada yang x tahu.. Sebenarnya posisi utama Walcott ialah striker bukannya pemain sayap.. Jadi Walcott yang merayu ke Wenger untuk memberikannya peluang beraksi sebagai striker berjaya menyakinkan Wenger..

Walcott berjanji yang disaksikan girlfriendnya dan Atikah berkata yang dia akan membuktikan kemampuaannya sebagai seorang striker dalam masa beberapa tahun ini.. Jadi Atikah ucapkan selamat berjaya buat Walcott..

Atikah yakin dia mampu menjadi penyerang yang lincah dan sering mengucar kacirkan pertahanan lawan.. Dan mungkin juga Walcott bakal menjadi penyerang terhebat Arsenal seperti TH 14 iaitu Theirry Henry..

Ianya tidak mustahil bukan?? So apa kata kita sama-sama nantikan kemunculan Walcott sebagai penyerang Arsenal musi…

Wenger nak simpan Fabregas, dan Van Persie selama yang mungkin!! & Rosicky punya peluang kedua!!

Image
Seperti yang Zend laporkan.. Van Persie bersedia untuk melanjutkan kontraknya bersama Arsenal.. Arsenal menawarkan kontrak selama 4 tahun dengan gaji sebanyak 80 ribu pound seminggu..

Atikah yang baru je sampai ke North London untuk menjalani latihan bersama skuad akademi Ladies Arsenal menggunakan kesempatan ini untuk menemu ramah Van Persie.. Van Persie mengakui yang dia gembira berada di North London..

Isterinya dan anaknya gembira berada di North London.. Jadi kalau boleh dia mahu kekal bersama Arsenal selama yang mungkin.. Inter Milan dan Barcelona masing-masing mahu mendapatkan khidmat Van Persie ini..

Dengan Inter Milan bersedia membida sebanyak 25 juta untuk mendapatkan khidmat Van Persie untuk mengantikan Zlatan Ibrahimovic yang akan berhijrah ke kelab lain pada musim panas ini..

Berita memang cukup mengembirakan Atikah.. Atikah dah pun jumpa Ivan Gazidis namun Ivan Gazidis mahu Atikah bersabar dan melihat kejayaannya nanti.. So x sabar Atikah nak tengok Van Persie tandatangan ko…

Van Persie nak £80k-a-week deal

Image
Robin van Persie akan bercakap dengan chief kita(Arsenal) iaitu Ivan Gazidis minggu ini untuk menawarkan £80,000 seminggu four-year deal.Tambahan lagi pada musim hadapan kita mempunyai pemain pertahanan yang baru iaitu Thomas Vermaelen yang mungkin menandatangani sebagai pemain Arsenal.Van Persie rasa gembira hidup di London bersama isterinya Bouchra dan anak lelakinya dan dia semakin hampir menandatangani Arsenal. Dia juga tidak menunjukkan sebarang minat terhadap Inter Milan dan Barcelona.Tak boleh lepaskan peluang ini, mungkin Van Persie akan menandatangani kontrak baru dengan Arsenal setelah tawaran dia dilaksanakan.

Senderos kembali & Perjanjian Vermaelen semakin hampir!!

Image
Philippe Senderos akan kembali ke pangkuan Arsenal selepas AC Milan tidak mahu mengekalkannya.. Kerana harga yang perlu di bayar AC Milan untuk mendapatkan Senderos secara kekal ialah sebanyak 6.3 juta..

Senderos yang Atikah telefon sebentar tadi telah pun menyuarakan keazamannya untuk mendapat tempat dalam kesebelasan utama Arsenal musim hadapan.. Mungkin ada segelintir fan Arsenal resah mendengar kepulangannya..

Tapi apa salahnya kalau kita beri peluang kepadanya untuk membuktikan kehebatan sebenarnya.. Atikah harap Senderos akan menjadi seorang pemain pertahanan yang cukup hebat pada musim hadapan..

Thomas Vermaelen yang kini sedang bercuti di Mauritius semakin hampir ke Emirates Stadium dengan yuran perpindahan sebanyak 11 juta.. Vermaelen yang hampir menandatangani perjanjian bersama Arsenal tetapi ejennya mahukan perjanjian yang lebih bagus..

Tawaran pertama yang terkandung dalam kontrak itu x dapat Atikah pastikan.. Namun Arsenal hanya menawarkan kontrak selama 4 tahun.. Apa yang t…

Jualan mega Real Madrid!!

Image
Seperti yang kita tahu sekarang ini Real Madrid sedang membuat penjualan dan pembeliaan secara besar-besaran.. Beberapa pemain Real Madrid available untuk dibeli dengan harga yang cukup murah.. Jadi dalam artikel kali ini Atikah nak senaraikan beberapa pemain yang mungkin Wenger patut beli.. Dari pandangan peribadi Atikah..

Iker Casillas mungkin tidak available untuk dijual memandangkan sekarang ini Iker Casillas merupakan penjaga gol terbaik dunia menewaskan Gianlugi Buffon.. Tetapi jika kita berjaya mendapatkan khidmat Casillas ianya sudah semestinya menyeronokkan..

Tetapi Atikah rasa Casillas tidak mahu meninggalkan Bernabue dan Perez sendiri mungkin tidak mahu menjual penjaga gol ini.. Tapi jika Casillas berada di dalam senarai untuk di jual apa salahnya kalau kita mendapatkan khidmat Casillas..

Pemain pertahanan Real Madrid ini iaitu Pepe tidak kurang hebatnya.. Dengan kehadiran Pepe dibahagian pertahanan Arsenal mungkin membuatkan fan Arsenal melihat kekebalan benteng pertahanan Ar…

Fabianski tandatangan kontrak jangka panjang bersama Arsenal

Image
Fabiansksi yang berumur 24 tahun telah memasuki squad Arsenal pada 2007 telah pun menandatangani kontrak baru bersama Arsenal pada tahun ini iaitu 2009. Fabianski telah bermain sebanyak 18 permainan pada 2008/2009 dengan 9 clean sheets. 9 lagi bolos dengan jaringan yang telah dihasilkan oleh lawan Arsenal.

"Saya sangat gembira untuk menandatangani kontrak baru bersama Arsenal, ia adalah satu motivasi untuk saya terus berkerja keras dan menunjukkan kepada kelab ini untuk mempercayai saya. Saya akan melakukan apa sahaja yang boleh saya lakukan dengan menolong Arsenal untuk memenangi piala pada musim akan datang" kata Fabianski.

Fabianski sain kontrak baru!!

Image
Atikah baru saja menerima panggilan dari spy Atikah di North London yang mengatakan Fabianski baru sahaja menandatangani long term contract.. Kontraknya dilanjutkan dari kontrak terdahulunya selama 3 tahun dan mendapat gaji sebanyak 45 ribu pound seminggu.. Cukup lumayan bukan?? So Atikah harap Fabianski membalasnya dengan menunjukkan aksi yang lebih mantap..

Nampaknya Fabianski mengikut jejak langkah Walcott yang baru-baru ini menandatangani long term contract.. Bila pulak si Van Persie?? Malu-malu kucing pulak dah si Van Persie dan Arsenal nak pergi ke meja rundingan..

Okey Atikah dah bercakap dengan si Fabianski selepas dia sain kontrak baru tu.. Fabianski berkata dia amat gembira kerana Arsenal masih memerlukannya dan mempercayainya.. Dan dia akan cuba membalasnya dengan membantu untuk memenangi sesuatu pada masa hadapan..

Atikah ucapkan selamat maju jaya buat Fabianski untuk mengimprovekan dirinya untuk kebaikan Arsenal dan dirinya sendiri.. Atikah Trust Fabianski kerana Atikah tahu…

How to be perfect footballer

See this video..
U can knew the answers..

Fabregas x akan ikut jejak Ronaldo!! & Blogger MU mahu Fabregas gantikan Ronaldo!!

Image
Cristino Ronaldo meraikan kepergiaannya meninggalkan MU untuk ke kelab pujaannya iaitu Real Madrid dengan rekod perpindahan dunia bernilai 80 juta dengan berparti bersama Paris Hilton..

Berita kepergiaan Ronaldo sudah semestinya menyedihkan Fan MU tapi tidak kepada Fan Arsenal yang mungkin sedang kegembiraan mendengar berita ini.. Padan muka MU.. Inilah tanda-tanda kejatuhan MU..

Satu blog fan MU di UK yang berjaya Atikah cari telah menulis satu artikel yang x masuk akal dan berjaya membuatkan Atikah ketawa apabila membacanya.. Penulis tersebut mangatakan Ferguson patut membeli Fabregas dengan nilai sebanyak 35 juta kerana dia yakin hanya Fabregas yang mampu mengukuhkan bahagian tengah mereka selepas kepergian Ronaldo..

Adakah di buta?? Fabregas merupakan seorang skipper Arsenal!! Adakah sanggup Fabregas atau pun Wenger menerima tawaran MU?? Lebih-lebih lagi kepada pemain kesayangan peminat Arsenal..

Fabregas telah menyuarakan hasratnya untuk suatu hari nanti meninggalkan Arsenal.. Tapi b…

Robin Van Persie

Image
Jom saksikan 20 Goals dan 13 Assists dari idol aku.. hahaha.. Kalo atikah Fabregas , aku Van Persie.


Latest Fabregas head injury!!

Image
Atikah nak mengesahkan sekali lagi yang Fabregas tidak mengalami kecederaan kepala yang serius.. Spy Atikah telah melaporkan Fabregas telah pun sampai ke South Africa untuk perlawanan Piala Konfederasi.. Fabregas mengalami luka di bahagian dahinya.. Jadi marilah kita sama-sama menarik nafas lega..

Mari kita lihat gambar terbaru kepala Fabregas berdarah berserta vidoe klip bagaimana kepala Fabregas boleh luka.. Enjoy it!! Sila tekan sini untuk melihat video bagaiman kepala Fabregas boleh luka.. Sekali dengan gol-gol yang dijaringkan Sepanyol..


Dua pemain Azerbaijan menghimpit Fabregas sehingga hilang keseimbanggannya sebelum jatuh dan kepalanya terhantuk dengan kuat.. Pasti menyakitkan dan memeningkan.. Laman web rasmi Arsenal masih belum memberitahu info terkini kecederaan Fabregas.. Namun thanks kepada spy Atikah yang bekerja keras untuk mendapat berita terkini..

Jadi kepada fan Arsenal terutama sekali peminat Fabregas jangan risau tentang kecederaan kepala Fabregas.. Sebabnya kepala Fa…