Posts

Showing posts from May 24, 2009

Pengumuman!!

Okey poll yang Atikah adakan hari itu dibatalkan di atas kesilapan yang tidak disengajakan.. Jadi poll yang baru dengan soalan yang sama dan beberapa penambahan calon pemenang ditambah.. Telah diletakkan.. Jadi Atikah amat mengalu-alukan undian anda.. Kerjasama anda amat dihargai..

Atikah amat menyesali tentang kesilapan Atikah hari itu.. Atikah minta maaf kepada semua yang telah mengundi poll tersebut.. Harap maaf.. Happy Holiday.. Adios..

Wenger bersedia menjual Eboue, Gallas & Adebayor!!

Image
Spy Atikah memberikan Atikah berita yang cukup menggemparkan selepas dia memberitahu Wenger akan melepaskan Eboue, Gallas dan Adebayor.. Jika setakat Gallas dan Adebayor Atikah x kisah.. Tetapi Eboue!! Di saat peminat sudah mula gembira dengan aksinya Wenger pula mahu menjualnya..

Gallas.. Bekas kapten Arsenal ini dianggap menjadi punca utama keadaan di bilik persalinan Arsenal tidak tenang musim ini.. Walaupun menunjukkan sifat profesional di atas padang namun hubungannya dengan rakan sepasukannya tidak mampu diselamatkan lagi..

Mungkin inilah salah satu faktor Wenger mahu melepaskan Gallas pergi secara percuma.. AC Milan dan Juventus bersedia mendapatkan khidmat Gallas dan seterusnya membawanya ke Itali.. Atikah cukup senang dengan kepergiaan Gallas ini..

Sebabnya ialah kerana Atikah menyedari pemain-pemain Arsenal tidak selesa untuk bekerja dengannya.. Walaupun mereka cuba untuk menunjukkan sifat profesional namun peminat setia The Gunners mampu merasainya..

Eboue berjaya bangkit dan …

Happy Birthday Arshavin & Transfer Rumours

Image
First Atikah ingin mengucapkan Happy Birthday dekat Arshavin.. Sorry lambat wish.. Sibuk sangat.. Ye lah esok dah cuti sekolah.. Haha.. Buat kali pertamanya Arshavin menyambut hari jadinya bersama The Gunners.. Okey cukuplah dengan birthday wish Atikah nie.. Kita teruskan artikel nie dengan transfer rumours..

Okey sebelum kita bincangkan tentang transfer rumours.. Pada 31 May 2009 nie.. Emirates Stadium bakal menjadi gelanggang UK Panna Final.. Ianya merupakan 1-on-1 street football..

Kita mulakan dulu dengan berita baik.. Bendtner memberikan hint bahawa dia akan menerima deal baru yang akan dilakukan Wenger untuk mengekalkannya di Arsenal lebih lama.. Bendtner berkata dia amat gembira untuk beraksi bersama Arsenal selama yang dia mampu.. Kontrak terkini Bendtner hanya akan tamat ada 2012 nanti..

Kalau ada berita baiknya.. Sudah semestinya ada sahaja berita buruknya.. Namun apa yang tertera di atas ini bukannya bermaksud dia mahu pergi ke Barcelona musim panas ini.. Namun dia memberitahu…

Latest Transfer Rumours

Image
Okey selepas spy2 Atikah hanya berjaya mendapatkan 2 cerita pagi tadi.. Petang tadi pula sampai naik pening kepala Atikah nak jawab telefon mereka dan balas mesej mereka.. Kerana akhirnya mereka berjaya menghidu begitu banyak transfer rumours petang tadi.. Jadi Atikah mulakan dulu dengan pemain ini:-

Martin Angha pemain pemain tengah bertahan berusia 15 tahun dari pasukan FC Zurich dikatakan hampir sampai untuk perjanjian membawanya ke Emirates Stadium..

Spy Atikah juga melaporkan dia ada melihat kelibat Martin Angha semasa kemenangan 4-1 Arsenal ke atas Stoke pada perlawanan terakhir liga..

Ish3.. Macam mana Atikah boleh x nampak dia?? Mungkin dia duduk dekat tempat fan Arsenal kut.. Atikah pulak duduk dekat fan Stoke.. Hahah.. Ye lah.. Atikah sokong Stoke kejap.. Sebab tempat duduk fan Arsenal penuh dengan banner.. Mana Atikah nak nampak game.. Tiket belakang tempat duduk pemain Arsenal pulak habis dah.. Ye lah hari tu Atikah dapat free sebab Atikah kapten skuad ladies Arsenal.. (Yang …

Jamie Edge semakin hampir ke Emirates Stadium

Image
Pemain tengah muda berbakat besar Cheltenham Town iaitu Jamie Edge semakin menghampiri untuk menyertai Arsenal.. Kelab pemain berusia 15 tahun ini iaitu Cheltenhem Town telah pun membuat kenyataan rasmi di dalam laman web mereka tentang perbincangan di antara mereka dan Arsenal semakin hampir ke penghujungnya..

Nampaknya Jamie Edge akan berada di dalam program Youth Arsenal.. Jadi jika ianya menjadi kenyataan Atikah mengharapkan Jamie Edge akan melakukan progres yang baik untuk kejayaan masa depan Arsenal..

Dalam berita lain pula Stuart Pearce telah pun memanggil Theo Walcott dan Kieran Gibbs untuk menyertai skuad England U-21.. Ini sajalah berita yang Atikah dapat buat masa sekarang ini.. Adios..

Tahniah Barcelona!!

Image
Dalam artikel ini Atikah nak mengucapkan tahniah kepada pasukan ex-Arsenal iaitu Barcelona kerana berjaya menumpaskan musuh utama Arsenal iaitu MU di Rome 2-0.. Hasil jaringan minit ke- 10 oleh Samuel Eto'o dan minit ke- 70 oleh Lionel Messi cukup untuk melenyapkan impian MU memenangi kejuaraan Eropah buat kali kedua berturut-turut..

Kejayaan ini sudah semestinya mengembirakan fan Arsenal kerana kapten lagenda Arsenal iaitu Theirry Henry akhirnya menjulang kejuaraan Eropah.. Dan paling penting ialah fan Arsenal sudah semestinya cukup gembira untuk mentertawakan fan MU yang x sedar diri tu..

Dan ini juga bermaksud Lionel Messi berpeluang besar untuk memenangi anugerah sebagai pemain terbaik dunia.. Dengan Cristino Ronaldo pula menyalahkan pengurusnya iaitu Alex Ferguson atas kekalahan ini..

Di sini Atikah letakkan gambar kegembiraan our Lagendry Skipper Theiry Henry.. Lagi satu Atikah telah pun membuat keputusan yang poll pemain terbaik Arsenal U-21 itu Atikah pendekkan tempohnya sehi…

Pemberitahuaan!!

Pemain terbaik tahunan Arsenal U-21Vito MannoneKieran GibbsDenilsonAaron RamseyJack WilshereCarlos Velapollcode.com free polls
Adakah anda nampak poll seperti di atas ini disebelah kiri atas blog ini?? Jika nampak Atikah menyarankan anda untuk mengundi poll tersebut.. Tarikh tutup poll tersebut ialah pada hari sabtu 6 Jun 2009.. Keputusan akan Atikah umumkan pada hari Ahad 7 Jun 2009..

Selepas berakhirnya soalan tersebut Atikah akan berikan satu lagi soalan untuk pemain terbaik tahunan Arsenal U-25.. Jadi kerjasama anda amat Atikah hargai.. Adios..

Gambar 'Lap Of Apprection'

Image

FA Youth Cup Winner celebration picture gallery

Image