Top 19 Fantasy Premier League Arsenal Malaysia


Ini kedudukan terkini Arsenal Malaysia Fantasy Football selepas pertengahan Liga,dan ketika ini Team Arse Number 4 tengah mendahului...team aku berada No 20,hehe..

Comments

  1. Wat menda laaaa ko post menda alah ni, org nk bace berita or gosip arsenal la wei, spoil tol, haha jgn mara

    ReplyDelete
  2. haha...nie msti team ang duk bawah nie,tuh yg tak suke tuh...hehehe

    ReplyDelete
  3. ada org sabotaj lak..haha,tak pa2..

    ReplyDelete
  4. tgh hepi2 celebrate fabregas tibe2 ade pulak post ni, agak mengganggu jugak la mood arsenal vs villa tu hehe, ape kate kalo wat satu ruangan utk fantasy football ni, xde la ganggu berita utama. sape admin blog ni ye? seputra ke yusri? tapi owner name afham pulak, sori saye pembace baru blog ni

    ReplyDelete
  5. bape code league nie

    ReplyDelete
  6. ada kat kat tepi tuh...area carta liga...

    ReplyDelete
  7. aku baru je join league ni.. tp klu dah dapat masuk nnti. teros lompat tangga ke 10. hohoh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil