Peluang Arsenal

Game malam nie banyak kejutan yang berlaku,selalunya game bulan Disember akan menentukan pasukan mana yang akan menguasai Liga Perdana tetapi game malam nie telah memberi beberapa siri keputusan yang agak mengejutkan. Chelsea v Everton berkesudahan seri 3-3.
Manakala perlawanan tumpuan malam ini msti la tertumpu kepada Manu vs Aston Villa,Manu yang mengalami krisis pertahanan nampaknya jelas tertekan dengan asakan bertubi-tubi ari Villa dan akhirnya tewas juga 1-0 hasil jaringan Agbonlahor.Selepas perlawanan mlm td,Villa telah merapatkan jurang dengan Chelsea dengan hanya 8 mata dipisahkan.

Ini memberi kelebihan kepada Arsenal untuk memberi cabaran yang serius,tetapi dengan syarat game menentang Liverpool pada malam esok mesti di menangi Arsenal.Seputra rasa game esok malam akan lebih menarik dengan Liverpool masih mengharap peluang untuk mengejar pendahulu walaupun agak sukar.Arsenal pula masih mengalami krisis penyerang yang berpanjangan dan harap Arshavin skali lagi di beri kepercaan selaku penyerang dan mungkin magik Arshavin akan menjelma lagi di Anfield nanti.Sama-sama kita harap Arsenal berjaya mengalahkan Liverpool esok mlm.Adios!!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil