5 pemain injured !!

Okey Atikah rasa x payahlah Atikah nak buat post match semalam.. Tetapi Atikah akan beritahu disebalik kekalahan semalam ada 5 pemain yang mengalami kecederaan.. Dan seorang pemain membuat lawatan ke Emirates Stadium..

Okey sebelum perlawanan semalam.. Eduardo mengalami kecederaan thigh injury semasa menjalani latihan.. Staf perubatan Arsenal mengesahkan yang Eduardo akan kembali bersama skuad minggu depan..

Eboue yang jelas mengalami kecederaan pada second half perlawanan semalam juga mengalami kecederaan.. Eboue mengalami kecederaan muscular problem.. Atikah x dapat nak pastikan berapa lamakah Eboue akan berehat.. Tetapi harap-harap kecederaannya tidak serius..

Gallas pula yang terhinjut-hinjut beberapa minit sebelum tamat disahkan mengalami kecederaan hamstring.. Namun serius manakah kecederaan hamstringnya masih belum dapat dipastikan.. Dan peluang Gallas untuk beraksi menentang Liverpool minggu depan mungkin 50-50..

Atikah ingatkan Traore akan mengalami kecederaan buku lali selepas diterjah pemain Stoke.. Tetapi staf perubatan Arsenal mengesahkan yang Traore mengalami kecederaan hamstring.. Peluang untuk Traore beraksi menentang Liverpool juga 50-50.. Tapi Atikah nak ucapkan tahniah kepada Traore yang improve dari setiap perlawanan ke setiap perlawanan..

Dan Rosicky pula akan diketepikan mungkin seminggu ke 2 minggu atau lebih selepas disahkan mengalami kecederaan groin.. Jadi nampaknya Rosicky masih dihimpit masalah-masalah kecederaan selepas setahun lebih diketepikan akibat kecederaan yang serius..

Semalam Atikah menerima laporan dari spy Atikah yang Freddie Ljungberg pergi melawat Arsenal.. Dan muncul khabar angin yang Ljungberg akan menjalani latihan bersama Arsenal mahu pun dipinjamkan bersama Arsenal sehingga musim baru MLS bermula.. Namun Wenger menafikannya.. Tetapi mungkin fan Arsenal berpeluang melihat Ljungberg dipinjamkan jika Ljungberg mahukannya.. Kerana jelas Wenger bersedia menerima Ljungberg..

Okey sekarang ini Arsenal hanya ketinggalan 8 mata dibelakang Chelsea apabila Man. City menumpaskan mereka.. Jadi Atikah harap mulai Disember hingga penghujung musim Arsenal perlu elakkan kekalahan.. Jadi peluang untuk menjuarai liga cukup cerah.. Adios!!

Comments

  1. Okey Atikah rasa x payahlah Atikah nak buat post match semalam.. Tetapi Atikah akan beritahu disebalik KEKALAHAN semalam ada 5 pemain yang mengalami kecederaan..

    Untuk pengetahuan lu saudari (kalo lu btol2 pompuan ah) penulis, semalam Arsenal menang la wei, ni yg wa bengang ni, wa nye team menang lu tulis kalah watpe, sensitip tau! lu kalo nak tulis, tulis leklok ok minah? chouww!
    -gunnerempit

    ReplyDelete
  2. biasala tu typing error.. ko plak nk melatun lebih.. rilek ar. ko kenal ke atikah tu? aku rsa dia punya knowledge lg tinggi dr ko pasal arsenal ni.. rempit2.. nk kondem org je kejanya..

    ReplyDelete
  3. ek ele yg lu keco apehal? lu balak die ke? laki die ke? ke lu yg tulis ni minah? saje konon2 ade org bekap haha

    ReplyDelete
  4. sapa yg keco? lu yg keco ada la rempit.. benda kecik pn nk besar2. nk glamer la tu.. tp xda modal.. bongak ke apa lu ni?? apa plak bekap dia. lu tgk la sblm ni brape rmai diorg salah taip kt sini.. paham2 je la.. klau lu asyik nk kondem org je, lama2 xda org dh nk tulis kt sini. lu apasal x anta komen?? sbb lu tu tau kondem org je.. lu takut org kondem lu plak nnti.. padahal diri bongak gila.. rempit2..

    ReplyDelete
  5. woi2... jgn gaduh.. atikah tersilap taiplah.. relaxlah.. smlm atikah punya bznya.. dhlah nk informkan hg pa semua ttg injured terbaru lagi.. itu pun nasib baik atikah bagi tau..

    ReplyDelete
  6. mende la korng nie..
    bnde kecik pn ley bsarkan..
    united la ckit fan2 arsenal..
    btw..bhasa pn manners sme k..
    aq mnunggu info2 yg best dri arsenal di sne..
    orait..
    adios!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil