06 November 2009

RVP: Man Of The Oct




Sekalung tahniah gua karungkan kepada striker yg berumur 26 tahun & bermain utk Arsenal dan Belanda, Robin van Persie aka RVP kerana telah dinobatkan pemain terbaik EPL bulan October 2009...apsal mamat ni diberi penghargaan sebegini rupa...



Ini kerana beliau telah membantu The Gunners mencatatkan kemenangan demi kemenangan sepanjang bulan 10 (unbeaten) dengan memboloskan gawang lawan 5 bijik dan assist 2 kali...dengan sumbangannya ini maka selayaknya dia dinobatkan selaku pemain terbaik bulan 10..TAHNIAH BRO!!!!

5 comments:

  1. weh jap lg gi kg wolver ne.. aku kalu arsenal buat lawatan ke kg org ala2 cuak jgk walaupun wolver sbb sejarah da membuktikan arsenal byk keciciran mata ngan club2 mcni.. aku hrp RVP dan rakan seperjuangan gunners hensem2 bila men nanti..

    ReplyDelete
  2. tu la pasal bro onars...cuak gak mlm ni...dah la red warriors terkulai dengan sang rusa...adoi..pa2 pun...arsenal kena meang mlm ni gak

    ReplyDelete
  3. yeah! menang lagi!! terubat gak hati yg terkucil dek kekalahan kelate..walaupun kawe kelate tp kelate patut kalah sbb bermain 100% dalam tekanan dan memang hancus lah..

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada skuad n9 yg menang piala malaysia. anda selayaknya menang..arsenal juga selayaknya menang.. chelsea vs man united selayaknya??? hehe we'll see..

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan