16 November 2009

Mampukah Eduardo ambil tugas Van Persie?

Satu persoalan timbul apabila diketahui umum penyerang utama ArsenalFC, Van Persie mengalami kecederaan yang memaksa berehat selama sekurang-kurang 6 minggu . Adakah mampu Eduardo mengambil tugas Van Persie sebagai penyerang utama THE GUNNERS!!

8 comments:

  1. aku yakin bro...dia buleh lah amek tugas berat nie!

    ReplyDelete
  2. boleh tp asal entri kat sini pendek2?bizi ke smua?

    ReplyDelete
  3. mst blehnye........go dudu........
    in dudu we trust....

    ReplyDelete
  4. aku pn rase boleh gak geng..
    tapi jangan balik injured dalam tempoh enam minggu RVP takde dah ler..
    cuak beb..nak maintain nie..

    for gundala. ye la bro..
    bizi beb..huhu..terlintas kat otak je tulis dulu..
    cabaran menanti dudu..

    ReplyDelete
  5. teringat zaman ketajaman eduardo menjaringkan gol mase die mule2 tiba di emirates (sebelum die injured setahun tu)

    basically pemain2 yg injured lama mmg hilang sedikit taringnya tapi masih mampu mencipta gol cantik. ini dibuktikan menerusi jaringan sulung beliau setelah berehat lama (tapi pastu injured balik)

    owen di manchester juga berkeadaan begitu. tapi kedua2 mereka tetap akan dilayan sebagai sub sahaja selagi belum membuktikan kemampuan dalam setiap game.

    aku harap lepas neh eduardo ada byk peluang nak dptkan balik form die dan seterusnya membantu arsene dalam merencanakan kembali formation baru 4-3-3 mereka itu.

    ReplyDelete
  6. jgn panik sgt .. ketiadaan RVP bukan satu masalah barisan hadapan .. Sebelum ini pun , RVP jrg menjadi .. Kita bukan seperti pasukan Merah .. Kita ada lambakan pemain yg pasti penyerg ..

    Tak perlu khuatir, Nasri, Dudu, Rosicky, Merida, Arshavin , Ramsey ditambah lg Kapten muda Si sabun fab tu, tak perlu risau ..

    Semua pemain ini, mampu menjelma kan gol ..

    Susah sgt, nanti teman sms wenger suh dia letak Verminator jadi penyerang … Amacam ???

    ReplyDelete
  7. hoho.. semua player arsenal bleh sumbat gol bro..
    x perlu risau.. sagna jd penyerang pun ak rasa die bleh wat hatrik..haha
    yg penting defend kena r bg cleen sheet.. pas2 jgn lepas gol last minit...adios...

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan