15 November 2009

Lagi2 Krisis

Adoyai...!!!...Sialan tol la international friendly ni...patut la kebykkan manager club di serata dunia ni sependapat dgn aku...friendly2 camni lah boleh memhancurkan persembahan permainan team2 dlm liga...Aku memang kurang gemar dengan friendly yg diadakan tgh2 season camni...apa kes woi..tgk skang membawa problem kepada Arsenal skang. RVP out for 2 month or maybe more than that...ni suma pasal clash ngan Italy semalam...Sumber berita mengatakan Chiellini yg membuatkan on form striker kita injured...injured apa? serious ankle injury...serius tu beb...macam2 hal la...patutnya main lepak2 sudah la xyah la injuredkan org...lahanat ar ko Chiellini..hahaha...Korang menang pun dapat point FIFA jer...tp game Belanda-Itali semlm seri telur ayam 2 bijik jer...apa yg besh...kan2









Ni pulak kisah rival kita yg memang tgh nak mampos performance diorang. Manager nyawa2 ikan, Benitez dan sekutu2nya bersiap sedia untuk pecahkan tabung untuk bid Brazil -born Crotian Striker, Dudu (bukan nama sebnr) dgn 10 juta Euro..Tindakan ini diambil utk backup Torres dan Stevie G yg tgh injured dan bakal kena bedah utk meneruskan persaingan slot UCL next season...Team Bangau woi, jgn harap ar korang nak ambik Dudu tu...siapa yg berkerja keras menyelamatkan karier Dudu bila patah kaki aritu, Arsenal woi...klu team lain dah bleh ckap bersara awal la...dah xde harapan dah..ini Arsenal, xkira la apa2 pun terjadi...benda yg boleh diselamatkan kita usahakan degn jayanya...so, x mungkin la Dudu nak berhijrah ke Merseyside...melopong la korang..cari striker lain la...lebih2 lg RVP plak injured lama..lg ar peratus probability nak kesana ciput jer...striker byk injured skang, Bendi, Walcott, Vela..huh sapa lg yg bleh gani tempat RVP klu bukan Dudu...Dudu rilek je main masa wakil Crotia, score 2..senang2 jer...emmm, mcm ni lah nasib Arsenal, injured memanjang..bila nak curse ni ilang..kena cerik tok bomoh terbaik dr ladang ni...huhuhu...oklah, kat sini saja pertemua kita..








4 comments:

  1. Cilaka btoi la ... Ham jadah Italy ..

    ReplyDelete
  2. chiellini neh mmg acapkali dah mencederakan org. dia patut masuk askar je laa...

    cis, harap2 rvp boleh kejar balik utk jadik top scorer lepas die pulih nanti. he deserves it!

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan