16 November 2009

Fabregas ke Barca?




Lagi-lagi Barca..x abis-abis citer pasal kelab perasan hebat ni. Sekarang ni, citer pasal mereka offer Yaya Toure dan Bojan Krkic nak ditukar dengan Cesc Fabregas lak. Barca dah memang bertekad giler sampai sanggup buat swap deal yang boleh merugikan kantung mereka sendiri. Pelik betul la diorang nih. Khabar terbaru, Barca offer Yaya dan Bojan disebabkan mereka berdua ni ada saingan sendiri untuk kesebelasan utama Barca. Yaya disaingi hebat oleh Seydou Keita manakala Bojan disaingi hebat oleh Pedro dan Jeffren Suarez. Barcelona seboleh-bolehnya nak konformkan transfer dalam masa terdekat ni untuk next summer transfer. Saya rase la. Kalau kat dalam team Spain pun mereka teragak-agak nak utamakan Cesc dalam pasukan apetah lagi team Barca yang perasan kuat dan hebat tu.

No comments:

Post a Comment

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan