23 November 2009

Barisan Kemungkinan: Arsenal vs Standard Liege


Arrrh...tekanan tgk arsenal sabtu lepas,dengan keseluruhan permainan tak menjadi langsung bagi seputra sebagai pengkritik bebas Arsenalmalaysia,huhu..So kita lupakan babak menyedihkan skuad Arsenal dan kita tumpukan perlawanan pada pagi ini yang mana Arsenal akan melayan kunjungan Standard Liege dari Belgium.Sama-sama kita saksikan kesebelasan kemungkinan Arsenal pada pagi ini.

Arsenalmalysia's Predicted IX
Almunia
Sagna--Gallas--Vermaelen--Gibbs
Cesc--Song--Denilson
Walcott--Eduardo--Arshavin

Sub: Mannone,Silverster,Nasri,Ramsey,Eboue,Vela,Rosicky.

Spy seputra telah cuba dapatkan pandangan dari captain Arsenal,Cesc Fabregas berkenaan kekalahan baru-baru ini dan Cesc menyatakan Arsenal telah melupakan kekalahan tersebut dan Arsenal tak boleh tidak perlu mengalahkan Chelsea pada Ahad depan untuk memberi cabaran kejuaraan pada kali ini.Dan untuk perlawanan awal pagi ini Arsenal perlu menumpukan perlawanan tersebut dan kemungkinan akan merehatkan beberapa pemain memandangan kita hanya perlukan sekurang-kurangnya 1(satu) mata untuk layak ke pusingan kedua.

Sedikit pasal perlawanan Sabtu lepas,buat pertama kali untuk musim ini Arsenal gagal menjaringakan gol sepanjang kejohanan.Seputra mmg terasa kehilangan RvP kerana Eduardo ternyata mengecewakan pada perlawanan tersebut tetapi tak bermakna Eduardo tidak mempunyai keupayaan sebagai penyerang berwibawa cuma kemungkinan kepenatan yang membataskan aksi beliau sabtu lepas.Diharap malam ini sekiranya Dudu diturunkan sebagai penyerang tunggal,harap Dudu dapat menjelmakan persembahan yang menyakinkan.

Spy seputra telah mengesahkan yang Gibbs akan beraksi pada pagi ini dan kemungkinan besar Denilson dan Walcott akan memulakan perlawanan memandangkan ketiga-tiga pemain sudah bebas dari kecederaan,manakala RvP,Diaby dan Bendtner masih cedera.Ramsey,Nasri dan Rosicky dijangkan akan direhatkan.

Untuk perlawanan awal pagi ini,Arsenal akan bermain jam 2.45pagi kemungkinan ada Live kat Astro,klu tak da pun boleh tgk online kat asiaplatetv.com...Oleh kerana perlawanan pagi nie tak berapa penting,so seputra maybe tak bersemangat nak tgk,klu tak dh balik keje tido trus then bangun tgh mlm...

Arsenalmalaysia's Predicted: Arsenal vs Standart Liege 2-1

3 comments:

  1. tiada live bro
    25-Nov 07:30 Arsenal vs. Standard Liege (Delay)
    Star Sport

    ReplyDelete
  2. yaka...takpa...tgk ja kat asiaplatetv.com...

    ReplyDelete
  3. gua harap malam ni wenger akan trun kan fran merida sbg ganti cesc. captain kita tu x ckup rehat lagi2 lepas international break itu ari.. dan gua juga harap vela akan main 90min pg nnti.. - otai gunners -

    ReplyDelete

Anyone to be a writer? Please send your mail to afhamabdulrahman@gmail.com
Lets Join Us in Arsenal Malaysia Gooners Forum Klik Sini

Video Pilihan