Perubahan jadual

Atikah yang baru sahaja sampai ke Boreham Wood untuk persediaan melihat perlawanan Arsenal Ladies menentang PAOK malam ini.. Ialah masuk percuma siapa yang x nak pergi.. Tetapi bukan perkara ini yang Atikah nak bincangkan.. Spy Atikah telah mengesahkan ada 4 perubahan jadual perlawanan EPL bulan Disember..

Perlawanan Arsenal menentang Liverpool yang berlangsung di Anfield ialah pada hari ahad 13 Disember.. Sebelum ini perlawanan ini dijangka berlangsung pada hari sabtu 12 Disember..

Perlawanan di antara Arsenal dan Burnley yang berlangsung di Turf Moor akan dilewatkan sehari iaitu pada hari ahad 13 Disember akan dilewatkan 3 hari iaitu pada hari selasa 16 Disember..

Perlawanan Arsenal menentang Aston Villa yang sepatutnya berlangsung pada 26 Disember akan dilewatkan sehari iaitu pada 27 Disember yang akan berlangsung di Emirates Stadium..

Perlawanan pusingan kedua menentang Portsmouth yang sepatutnya berlangsung pada hari selasa 28 Disember ini dilewatkan 2 hari pada hari khamis 30 Disember yang akan diadakan di Fratton Park..

Perlawanan menentang Stoke dan Hull tidak diubah jadualnya.. Okey ini sahajalah apa yang Atikah nak beritahu.. Atikah nak pergi siap-siap tengok perlawanan Arsenal Ladies malam ini.. Adios!!

Comments

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil