Krisis Fabregas

Barcelona dan Real Madrid masih belum putus asa untuk membawa Fabregas pulang ke Sepanyol.. Tetapi Atikah yakin Wenger sama sekali tidak akan menjual nadi utama Arsenal ini.. Begitu juga dengan pengurusan Arsenal..

Dan dibantu pula dengan komitmen Fabregas yang tegas mengatakan yang dia masih mahu kekal di Arsenal dan mahu menjulang trofi bersama Arsenal.. Tetapi ini bukanlah perkara yang sedang Atikah risaukan.. Ada yang lebih merisaukan..

Arsenal berdepan dengan masalah apabila Fabregas di dalam keraguan akan mengetuai skuad Arsenal menentang Birmingham hujung minggu ini.. Bukan disebabkan kecederaan tetapi Fabregas pulang ke Barcelona selepas mengalami masalah keluarga..

Dilaporkan masalah keluarganya itu cukup serius.. Atikah x pasti apa masalahnya memandangkan itu perkara peribadi.. Tetapi Atikah dapat merasakan yang Fabregas akan terlepas perlawanan menentang Birmingham hujung minggu ini melainkan masalah itu tidaklah seserius yang dikatakan..

Perkara ini masih belum dikeluarkan di laman web rasmi Arsenal.. Dan spy Atikah juga masih mencari peluang untuk berjumpa Fabregas.. Atikah akan postkan berita terkini tentang krisis Fabregas ini sebaik sahaja Atikah tahu perkembangannya..

Dan Arsene Wenger diberikan kata dua oleh pengurusan Arsenal untuk menamatkan kemarau trofi Arsenal ini.. Tidak boleh kedua, ketiga mahupun keempat terbaik.. Mesti juara dan bawa balik sekurang-kurangnya satu trofi.. Adios!!

Comments

  1. hrp fabregas dpt settle dgn baik...tanpa melibatkan keputusan meninggalkan arsenal...

    ReplyDelete
  2. aku rasa maybe mak ayah dia nak bercerai kot..coz divorce adalah masalah family paling besar..maybe mak ayah dia bertelagah pasal kerjaya FEB4...mak dia nak FEB4 balik kg tp bapa dia nak FEB4 kekal kt London.Pastu mak dia ugut nak tuntut fasakh kalo tak ikot kemahuannya...tu yg febregas balik kg tu kasi settle.risau perpecahan family dia..tp agak akula...ada logik ka??hehe....

    ReplyDelete
  3. jangan cari idea macam ronaldo nak quit MU dulu sudah... kata ronaldo dulu.."mak aku dah tua xsihat wei..dia nak aku main kat real..dekat sikit..." hah...amik kau... apa mau cakap...kalo x ikut anak derhaka pulak...

    sebagai penyelesaian...arsenal jgn ler terlalu bergtg kat feb4 nie...pening2..

    ReplyDelete
  4. nampaknya maybe situasi febregas ada menuju kearah taktik itu kot join barca mybe...family planning..hehehe....harap2 bukannya apa yg aku sangkakan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sumbu yang basah

Let's go Gunner - Ozil